Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mórová za úchyláčku: Pozrite, ako kričí pri sexe!

Diana Mórová sa pri sexe s Mariánom Miezgom tentokrát poriadne odviazala. Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová sa pri sexe s Mariánom Miezgom tentokrát poriadne odviazala.

BRATISLAVA – Prehnala to! Vidieť Dianu Mórovú (42) pred kamerami pri posteľných hrátkach nie je žiadna novinka. Pár horúcich scén predviedla už aj v jojkárskom seriáli Panelák. Pri tvorbe dnešnej epizódy si však pre ňu pripravili tvorcovia scenára pikantnú vsuvku. No ako sa budú môcť diváci presvedčiť, zvládla to na výbornú. Z herečkinho výkonu zostal v šoku aj jej kolega Marián Miezga (36).

Extrémne náruživá! Diana Mórová je podľa vlastných slov v súkromnom živote nezadaná, no na pľaci si horúcich chvíľ užíva viac než dosť. Vďaka postave Ivany Švehlovej, ktorú v jojkárskom Paneláku stvárňuje, sa pomerne často oddáva milovaniu so svojim seriálovým partnerom Mariánom Miezgom. Nedávno mali napríklad sex na kuchynskej linke, v dnešnej časti sa pre zmenu presunú do postele. Za dverami ich spálne sa však bude odohrávať divadielko, ktoré nebude obom zúčastneným príliš pochuti.

Diana totiž začne pri intímnom zbližovaní vzdychať viac, než je Miezga zvyknutý. Svojím konaním chce tromfnúť susedku, ktorú v seriáli stvárňuje Zuzana Fialová. O divokom sexe seriálovej gynekologičky totiž nedávno klebetil celý panelák. „Mňa to strašne ruší. Ja to nechápem. Robím to, čo vždy, prečo pri tom musíš kričať?! Trošku to preháňaš,“ poznamenal rozrušene Marián. „Tak prepáč, že sa konečne uvoľním, chcem dať do toho všetko a ty zo mňa robíš úchyláčku, čo kričí,“ reagovala smerom k nemu Mórová.  

V súvislosti s touto scénou sme oslovili aj samotnú herečku. Chceli sme vedieť, ako sa jej pikantná chvíľka nakrúcala. Nezdvíhala však telefón a nereagovala na sms správu. 

VIDEO: Panelákom sa dnes budú ozývať hlasné vzdychy Diany Mórovej.

Hlučný sex v paneláku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu