Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pád krásnej missky Senášiovej na dno: Skrachovalo jej všetko!

Lucia Senášiová padla z výslnia na dno. Zobraziť galériu (9)
Lucia Senášiová padla z výslnia na dno.

BRATISLAVA – Kam sa podela?! Lucia Senášiová (29) sa zviditeľnila v roku 2007, keď sa jej podarilo vyhrať súťaž Miss Universe SR. Zo zisku titulu chcela vytĺcť maximum. A tak začala realizovať množstvo smelých podnikateľských plánov. Nanešťastie pre ňu však ani jeden zámer nedopadol podľa predstáv. Skrátka, všetko stroskotalo. V súčasnosti sa po ambicióznej kráske zľahla zem a z výslnia padla do zabudnutia.

Odborníčka na všetko! Lucia Senášiová vystriedala v priebehu pár rokov množstvo profesií. Uspieť sa jej žiaľ nepodarilo ani v jednej z nich. O bývalej kráľovnej krásy sa dokonca v súčasnosti nič nevie. A hoci kedysi pravidelne hviezdila medzi slovenskou smotánkou, dnes už po nej azda ani pes neštekne.

Senášiová sa po víťazstve v súťaži Miss Universe SR pustila do podnikania. Založila si modelingovú agentúru, s ktorou jej to však nevyšlo. „Uznesením Okresného súdu Bratislava I. bol vyhlásený konkurz na majetok dlžníka QUEEN MARY s.r.o,“ píše sa v súčasnosti vo výpise z obchodného registra o modelkinej spoločnosti.

V roku 2008 sa všestranná Bratislavčanka postarala o rozruch, keď na Slovensko dotiahla sexbombu Pamelu Anderson. Tá bola totiž špeciálnym hosťom súťaže Cat Girl, ktorú usporiadala práve Senášiová.  Ani nadšenie pre túto činnosť si však brunetka dlho neudržala. Ďalšie ročníky podujatia sa totiž nekonali a mediálna bublina spľasla tak rýchlo, ako sa nafúkla.

Krátko nato sa Lucia vrhla na módne návrhárstvo. V jednom z bratislavských hotelov si dokonca otvorila butik, ktorý si však základňu stabilných zákazníčok nevytvoril - čoskoro ho preto zatvorila. Musela sa teda rozlúčiť s ďalším neúspešným biznisom. Potom to skúšala ako fotografka, no ani v tejto oblasti nezaznamenala žiadne výraznejšie úspechy. 

Aj Luciin modelingový potenciál zostal nevyužitý. Hoci sa živila ako príležitostná manekýnka, teraz sa na mólach objavuje už len sporadicky. Naposledy plánovala brunetka rozbehnúť veľkú kariéru v Amerike, podľa našich zistení sa však stále zdržiava na Slovensku.

Profesijné neúspechy krásnej missky sa odrazili aj na jej spoločenskom statuse. Kým v minulosti vymetala jednu prestížnu udalosť za druhou, dnes sa fláka po baroch s ľuďmi, ktorí sa márne snažia zaradiť medzi slovenskú smotánku. Za všetkých možno spomenúť účastníka reality šou Hotel Paradise Rómea a bývalého frajera Nikoly Weiterovej Tomáša Hradeckého, ktorý sa podľa našich informácií živil ako striptér.

Pod Senášiovej úpadok sa zrejme podpísal aj fakt, že sa začiatkom roka rozišla s vplyvným podnikateľom, ktorý údajne väčšinu jej aktivít financoval. V súvislosti s tým sme sa s bývalou misskou usilovali skontaktovať. Lucia je však na svojom telefónnom čísle nezastihnuteľná.

Lucia Senášiová (vľavo) sa zo slovenskej smotánky vytratila. V súčasnosti sa stretáva napríklad s exmilencom Nikoly Weiterovej Tomášom (vľavo), bývalou Miss Európskej únie Silviou Kováčovou a Rómeom z Hotela Paradise.
Zobraziť galériu (9)
Lucia Senášiová (vľavo) sa zo slovenskej smotánky vytratila. V súčasnosti sa stretáva napríklad s exmilencom Nikoly Weiterovej Tomášom (vľavo), bývalou Miss Európskej únie Silviou Kováčovou a Rómeom z Hotela Paradise.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu