Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Silikónová Pamela príde na Slovensko! A zhrabne balík peňazí!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (13)
Pamela Anderson

BRATISLAVA – Toto tu ešte nebolo! Pod Tatry zavíta sexidol deväťdesiatych rokov Pamela Anderson (41). Blonďavá záchranárka s plným poprsím si nechá za túto návštevu kráľovsky zaplatiť.

Rovné štyri milióny korún (132 775 €) bude stáť to, že sa objaví budúcu sobotu vo finále súťaže krásy Cat Gril, ktorú organizuje misska Lucia Senášiová (24). Sexi herečka zasadne do porotcovského kresla. Jej prílet z USA je naplánovaný na budúci týždeň. „Včera mala nahrávať upútavku pre televíziu Markíza,“ potvrdila naše informácie o chystanom príchode sexbomby na Slovensko šéfka programu Cat Girl Gabriela Drobová.

Blondínka, ktorá sa okrem iných filmových postáv preslávila najmä pobehovaním v červených plavkách po pláži, veľmi dobre pozná svoju cenu. Za účinkovanie v relácii sa podľa našich informácií rozšíri jej bankové konto o tri milióny korún (99 581 €). Tie zaplatí modelingová agentúra Lucie Senášiovej s názvom Queen Mary. Ďalší milión (33 193 €) budú stáť náklady na servis pre Pamelu, ktorý zabezpečí televízia Markíza. To, kde bude herečka ubytovaná, zatiaľ prísne taja. Do úvahy prichádza niektorý z luxusných hotelov vo Viedni alebo Bratislave.

V súvislosti s chystanou šou sa pošuškávalo aj o menách ako Paris Hilton či Heidi Klum. Rozhodnutie nakoniec padlo na záchranárku z Pobrežnej hliadky. Okrem nej zasadne do porotcovského kresla Miss Universe 2007 a zároveň organizátorka súťaže Lucia Senášiová, športovec Michal Martikán, snoubordista Rado Židek. Večerom bude sprevádzať herec Tomáš Maštalír.

Pamela Anderson nie je prvá svetoznáma osobnosť, ktorá sa objaví na obrazovkách televízie Markíza. V minulosti sme už mali možnosť vidieť Alaina Delona, Alberta Tombu, Erosa Ramazzottiho, Jeremyho Ironsa, Davida Copperfielda či Patricka Swayzeho.






Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu