Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Senášiová poriadne šokovala: Lucia, takto sa chodí medzi ľudí?!

Lucia Senášiová na začiatku galavečera (vľavo) a po prezlečení. Zobraziť galériu (12)
Lucia Senášiová na začiatku galavečera (vľavo) a po prezlečení.

BRATISLAVA - Toto od nej nikto nečakal! Počas štvrtkového prenosu Miss Universe SR 2013 mnohých ľudí prekvapili zábery na kráľovnú krásy z roku 2007 Luciu Senášiovú (29). Pod ultrakrátkym overalom sa jej črtali pančušky s potlačou podväzkov. Tmavovláska vyzerala, akoby sa vybrala do baru a nie na galavečer. Navyše, aj v tmavej sále sedela s výraznými slnečnými okuliarmi na očiach.

Toto je úplne nevyšlo! Lucia Senášiová je žiadanou modelkou a na móle vždy vyzerá šmrncovne. Táto jej povesť ale dostala trhliny na voľbe novej kráľovnej krásy. Namiesto elegantnej kočky sa totiž na priamom prenose objavila žena akoby „vyhodená” z baru. „Nemôžem si pomôcť, ale toto je katastrofa večera,” povedal na jej adresu stylista Ivan Bednárik.

Pod kratučký overal si totiž obliekla momentálne veľmi celebritami obľúbené pančušky s potlačou evokujúcou podväzky. Výstrih mala tiež štedrý. Jej vzhľad dopĺňal kožúšok a kontrastné slnečné okuliare s bielym rámom. Tie si nedala z očí dole ani v sále počas galavečera.

Pod týmto outfitom sa jej navyše črtalo bruško, ktoré pôsobilo, akoby bola modelka v radostnom očakávaní. „Tehotná som v médiách už asi dva roky. Nie je to pravda,” reagovala na informáciu, že viacerí hostia boli o jej druhom stave skutočne presvedčení.

Zaujímavé je, že v priebehu afterpárty sa Lucia prezliekla do strieborných minišiat. Zisťovali sme preto, čo je za tým. „Musela som sa ísť prezliecť, lebo sa mi počas prenosu rotrhlo ramienko na overale,” prezradila Senášiová. Dôvodom teda neboli negatívne reakcie na jej oblečenie. Práve naopak - tmavovláska tvrdí, že ľudia boli jej outfitom nadšení. Aký je váš názor?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu