Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojka pritvrdila kvôli Maštalírovi: Žaloba na Dančiaka!

Dr. Ludsky alias Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (8)
Dr. Ludsky alias Tomáš Maštalír (Zdroj: SITA, Facebook)

BRATISLAVA - Ďalšie trestné oznámenie! Okolo seriálu Dr. Ludsky je momentálne horúco. Krátko pred odvysielaním nových častí sa totiž právnou cestou ozvali spoluautori pôvodného scenára Stano Dančiak ml. a Roman Olekčák. Kameňom úrazu bolo, že na pokračovaní sa už nepodieľali. Televízia Joj však teraz odpovedá žalobou a obviňuje týchto pánov z podvodu.

Televízia Joj koncom októbra riešila zamotanú situáciu. Kvôli žalobe od Stana Dančiaka ml. a Romana Olekšáka totiž súd vydal nariadenie, že seriál Dr. Ludsky sa nemôže vysielať. Zodpovední na Kolibe však na obrazovky nové diely s Tomášom Maštalírom v hlavnej úlohe na obrazovky pustili pod názvom Dr. Dokonalý.

Teraz televízia dokonca odpovedá trestným oznámením. "TV Joj so znepokojením sleduje vývoj okolo kauzy Dr. Ludsky, pretože podľa posledných potvrdených informácií páni Dančiak a Olekšák zamlčali skutočnosť, že nie sú výlučnými autormi námetu k seriálu Dr. Ludsky. Uviedli tak do omylu nielen samotnú televíziu, ale aj príslušné inštitúcie, vrátane odbornej verejnosti. TV Joj na základe týchto potvrdených súvislostí pripravuje trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestných činov podvodu a marenia spravodlivosti."

Topky.sk k tejto téme oslovili aj Stana Dančiaka. Ten už o avizovanej žalobe vedel. „Dnes mám konzultáciu s právnikom. Zatiaľ neviem povedať, kedy sa k tejto situácii vyjadrím,” povedal nám syn známeho herca Stana Dančiaka. Isté je, že súdy budú mať plné ruky práce. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu