Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zdrvená Kalisová: Prežíva najhoršie dni tohto roka!

Miriam Šmahel-Kalisová prežíva náročné obdobie. Zobraziť galériu (5)
Miriam Šmahel-Kalisová prežíva náročné obdobie.

BRATISLAVA – Nevie sa s tým vyrovnať! Miriam Šmahel-Kalisová (27) prežíva v týchto dňoch poriadne náročné chvíle. Po viac než piatich rokoch sa musela profesijne rozlúčiť s blízkym kolegom Karolom Farkašovským (56). Podľa našich informácií vyhadzov neotriasol iba samotným moderátorom, ale aj krehkou brunetkou. Tá sa vraj s jeho odchodom nedokáže zmieriť. Dokonca sa kvôli avizovaným prepúšťaniam obáva o vlastné kreslo.

Miriam Šmahel-Kalisová nebude na uplynulé mesiace spomínať len v tom najlepšom. V súkromí sa jej síce darí, v profesijnej sfére života však zažíva poriadne turbulentné chvíle. Ako sme vás už na topkách informovali, spolu s Karolom Farkašovským totiž od minulého týždňa ako moderátorská dvojica skončili. Zatiaľ čo on sa k svojmu vyhadzovu otvorene vyjadruje, jeho kolegyňa pre médiá neodpovedala na žiadnu otázku týkajúcu sa tejto kauzy.

Podľa našich informácií za to môže fakt, že Miriam bola a aj stále je z Farkašovského odchodu poriadne šokovaná. „Veľmi ju to zaskočilo, lebo to vôbec nikto nečakal. S Karolom si boli  blízki nielen pracovne, ale aj v súkromí. Stále sa z toho akosi nevie spamätať,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Dôkazom toho, že Kalisová berie odchod blízkeho kolegu skutočne ťažko, môže byť aj fakt, že ani po uplynutí týždňa od náhleho ukončenia spolupráce nedokáže o vzniknutej situácii hovoriť. „Ďakujem, nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ reagovala brunetka na akúkoľvek otázku, ktorú sme jej v súvislosti s Farkašovským a s dusnou atmosférou v Markíze položili.

Moderátorka dokonca nechcela hodnotiť odchod svojho parťáka ani z ľudského hľadiska. „Naozaj nemám záujem o tom hovoriť,“ zdržala sa komentára Miriam, ktorú vedenie presunulo z hlavnej spravodajskej relácie do Nočných Televíznych novín. Zrejme sa obáva toho, že by si svojimi vyjadreniami mohla v Záhorskej Bystrici zavariť a prísť o miesto, keďže s čistkami v televízii podľa všetkého ešte neprestali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu