Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Panika a strach v Markíze: Budú padať ďalšie hlavy!

O fleky zatiaľ prišli Karol Farkašovský, Miriam Šmahel-Kalisová a Juraj Mokrý. Zobraziť galériu (10)
O fleky zatiaľ prišli Karol Farkašovský, Miriam Šmahel-Kalisová a Juraj Mokrý.

BRATISLAVA - Nikto si nemôže byť istý! Televízia Markíza sa túto jeseň pustila do riadneho personálneho upratovania. Zmeny prichádzajú náhle a prakticky bez varovania. So svojou stabilnou reláciou sa už museli rozlúčiť Juraj Mokrý (35), Karol Farkašovský (56) aj Miriam Šmahel-Kalisová (27). Stále to však nie je všetko! Podľa našich informácií budú musieť svoje pracovné miesta opustiť desiatky ľudí.

Bez varovania! V Záhorskej Bystrici dochádza v poslednej dobe k nečakaným zmenám. Len pred 10 dňami sme vás informovali, že v relácii o počasí skončil Juraj Mokrý. Markíza mu síce sľubuje nový program, no vo svetle nových vyhadzovov to už nevyzerá až tak ružovo.

Prakticky z jedného dňa na druhý totiž najnovšie skončila v Televíznych novinách dvojica Miriam Šmahel-Kalisová a Karol Farkašovský. „Je to prekvapivé, prebehlo to naozaj rýchlo,” povedal nám k svojmu vyhadzovu moderátor. Jeho kolegyňa v televízii zostáva, po odchode Marianny Ďurianovej na materskú dovolenku sa na jej šťastie uvoľnil flek v Nočných Televíznych Novinách. Otázkou je, aký osud ju čaká, keď sa vráti kolegyňa späť do práce.

Tieto personálne zmeny podľa našich informácií nie sú posledné. „Týmto sa to len začalo, prepustia viac ľudí,” tvrdí náš zdroj. O prácu by mali prísť desiatky zamestnancov. Niet teda divu, že veselá nálada na chodbách modro-žltej televízie nepanuje.

Pracovníci Markízy majú teraz oprávnený nárok na paniku. Nikto si totiž nemôže byť istý, či sa s ním vedenie nerozlúči tak náhle ako s Karolom Farkašovským. „Žiaľ, musím konštatovať, že profesionalita sa dnes málokde cení,” smutne povedal skúsený moderátor.

Topky.sk k tejto téme oslovili aj hovorkyňu televízie MarkízaRozhodli sme sa zredukovať moderátorské dvojice Televíznych novín. Ďalšie zmeny v tejto chvíli neplánujeme,” povedala topkám Oľga Dúbravská. Z jej vyjadrenia sa však dá vydedukovať, že isté čistky ešte na programe sú. Je to len otázka blízkeho obdobia.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na víkend. Nájdete ho na našej stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu