Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Absolútne šťastná Kalisová: Divákov zmagorila tehotenstvom!

Miriam Šmahel-Kalisová prežíva šťastné obdobie. Zobraziť galériu (5)
Miriam Šmahel-Kalisová prežíva šťastné obdobie.

BRATISLAVA – Jedna gratulácia za druhou! Napriek tomu, že Miriam Šmahel-Kalisová (27) nedávno prišla o svoje miestečko v hlavnom markizáckom spravodajstve, v súkromí sa jej mimoriadne darí. Na adresu svojho manžela Martina Šmahela (30) napríklad nešetrí chválami a o svoju radosť sa delí aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Tých včera najnovšie prekvapila informáciou, na základe ktorej jej hneď začali blahoželať k tehotenstvu.

Miriam Šmahel-Kalisová sa momentálne na televíznych obrazovkách objavuje podstatne menej než kedysi. Po tom, čo koncom minulého roka dostali spoločne s Karolom Farkašovský vyhadzov z hlavného spravodajstva Markízy, pracuje len v Nočných Televíznych novinách. Menší priestor na obraze však nemal vplyv na počet brunetkiných fanúšikov. Tí sa o jej život na sociálnej sieti naďalej intenzívne zaujímajú.

Včera podvečer však moderátorka svojich priaznivcov poriadne zaskočila. „Chcete vedieť, čo je absolútne šťastie? No predsa ja dnes! Ale, že mega. Strašne som šťastná,“ napísala Miriam, pričom nešetrila takzvanými smajlíkmi. Táto správa vyvolala medzi diskutujúcimi ihneď polemiku o tom, že je ich obľúbená markizáčka v radostnom očakávaní. „Ja som bola presne takto šťastná, keď som sa dozvedela, že som tehotná. Miri, ak si na tom rovnako, veľmi veľa zdravíčka želám,“ reagovala jedna z Kalisovej obdivovateliek.

Brunetka, ale všetky špekulácie o tehotenstve poprela. „No tehotná zatiaľ nie som, ale verím, že aj to môže byť v istých prípadoch absolútne šťastie. Mne sa dnes podarilo strašne veľa takých drobotín, ktoré ma jednoducho strašne potešili,“ uviedla veci na pravú mieru Miriam.

V prípade moderátorky a jej manžela je však zrejmé, že sa bábätku nebránia. „Pred tým, ako sme mali sobáš, tak som si to nevedela vôbec predstaviť. Zrazu, ako keby sa vo mne niečo zmenilo,“ povedala nám nedávno na túto tému Miriam. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy príde informícia o jej reálnom tehotenstve.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu