Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lesbické bozky vo Farmárovi: Spravím to, ak ma posexuješ!

Radove nápadníčky Linda a Natália majú k sebe naozaj blízko. Zobraziť galériu (11)
Radove nápadníčky Linda a Natália majú k sebe naozaj blízko.

BRATISLAVA - Zámerná provokácia?! Linda Tirolová (26) a Natália Čičmanská (25) už v predchádzajúcich epizódach Farmár hľadá ženu dokázali, že si vystačia aj bez Rada (28). Tentoraz ich však k vzájomným nežnostiam vyprovokuje práve mladý statkár. Ten neverí, že dievčatá sa budú spolu bozkávať aj za triezva. Lenže sa mýli! A nakoniec musí práve on plniť chúťky sexuchtivej nápadníčky.

Majú k sebe blízko! Natália a Linda už v šou Farmár hľadá ženu predviedli vzájomné dotyky aj spoločný striptíz. Za erotikou nabitými aktivitami na statkoch sa však často skrýva alkohol. Preto sa Rado rozhodol otestovať, či sú jeho slečny odvážne aj za triezva.

Ktovie, či rátal s možnosťou, že jeho provokácia bude mať nielen pozitívnu odozvu, ale navyše aj on dostane sexuálnu podmienku. „Ak ma posexuješ tak, ako prvýkrát, tak si dám jazyka s Lindou,” vyhlásila Natália, ktorá bola od začiatku jeho favoritkou.

Týmito slovami tmavovláska priznala, že styk už s farmárom mala, hoci len päť minút predtým sa pred treťou nápadníčkou Katkou tvárila, že nič nebolo. Navyše potvrdila aj svoje predchádzajúce slová, že bez milostných hrátok dlho nevydrží. Zároveň ani netajila, že už okúsila aj sex so ženou. Čo všetko sa bude na vášňami zmietanej farme diať, uvidíte už dnes večer.

Tip: Pozriete si večer Farmu alebo nejaký dobrý film? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu