Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nehanebnica z Farmára: Ozbrojená lúpež... S nožom išla na dôchodkyňu!

Natália z farmárskej šou sa nestará o syna a cez víkend olúpila dôchodkyňu. Zobraziť galériu (12)
Natália z farmárskej šou sa nestará o syna a cez víkend olúpila dôchodkyňu.

TRENČÍN - Tá si teda zavarila! Natália Čičmanská (25) sa preslávila v poslednej sérii šou Farmár hľadá ženu. Spolu s kolegyňou Lindou Tirolovou (26) boli totiž pred kamerou takmer viac vyzlečené než oblečené. Zdá sa však, že tým pestrý život tmavovlásky nekončí. Okrem toho, že bojuje s vlastnou matkou o syna, počas víkendu sa nedovoleným spôsobom obohatila o 97 eur. Od dôchodkyne vymámila tieto peniaze s nožom v ruke!

To snáď ani nie je možné! Natália Čičmanská už v šou Farmár hľadá ženu dokázala, že nie je žiadna uhladená mladá dáma. Pred kamerami sa pohybovala nahá a bozkávala sa s kolegyňou Lindou. Už vtedy presakovali  správy o tom, že jej vlastná mama jej chce odobrať štvorročného syna Jurka.

Teraz však tmavovláska vykonala skutok, nad ktorým zostáva rozum stáť. Na jej facebookovom profile sa totiž objavili správy o tom, že má na konte lúpež. „Tak to je super... Lúpež. Ty si ale dopadla. Čo sa ty môžeš o syna starať? Hviezda,” znejú komentáre k tejto téme.

Nechutnú krádež, ktorej sa Natália dopustila, potvrdili aj policajti. „Obvinená s nožom v ruke žiadala od 65-ročnej ženy kabelku. Vystrašená žena jej ju dala. Obvinená jej spôsobila škodu 97 eur, za čo jej v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na 12 rokov, ” povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu