Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahé nehanebnice z Farmára: Aha, na čo sa sťažovala celá dedina!

Linda a Natália sa promenádujú polonahé, dokonca spolu vystrájajú v spálni. Farmár Rado má toho plné zuby a jeho susedia tiež. Zobraziť galériu (12)
Linda a Natália sa promenádujú polonahé, dokonca spolu vystrájajú v spálni. Farmár Rado má toho plné zuby a jeho susedia tiež.

LEHOTA NAD RIMAVICOU - Bez hanby! Linda Tirolová (26) a Natália Čičmanská (25) majú k sebe naozaj blízko. Na statku jojkárskeho farmára Rada (28) sa pomaly viac venujú jedna druhej než chlapovi, o ktorého prišli bojovať. Promenádujú sa polonahé nielen vnútri v dome, ale aj na verejnosti. Ako sme sa dozvedeli, obyvateľom obce v okrese Rimavská Sobota to však počas nakrúcania relácie vôbec nebolo pochuti. Na nemravné vyčíňanie dievčat sa dokonca sťažovali.

Koho chcú vlastne získať?! Linda Tirolová a Natália Čičmancová sa prihlásili do šou Farmár hľadá ženu, aby bojovali o priazeň Rada z Lehoty nad Rimavicou. Okrem toho sa však intenzívne stíhajú venovať aj jedna druhej. V minulej epizóde si dokonca vymieňali horúce bozky

Tentoraz to však vyzerá, akoby chceli zájsť ešte ďalej. „Ja sa za to nehanbím, mám rada baby, čo je na tom? Chcem Natáliu a chcem ju a budem ju mať,” vyhlásila Linda. A zdá sa, akoby sa jej sen mal splniť, keď ju tmavovláska pozýva k sebe do spálne. „Linduša, som tu holá,” kričala na ňu kolegyňa. 

Čo presne sa v posteli potom dialo, nevieme. No isté je, že správanie dvoch nehanebníc prekáža nielen tretej Katke, ale aj samotnému Radovi. Dokonca sa vraj na ich vyčíňanie sťažovali aj susedia v okolí. Dievčatá sa totiž vyzlečené promenádovali i na verejnosti. Svoje nahé prednosti vystavili na obdiv napríklad v potoku, bez ohľadu na to, že sa tam mohol objaviť niekto cudzí. „Robia si hanbu pred celým Slovenskom. Nebolo to tak, ako som si predstavoval,” okomentoval to farmár.

Topky.sk sa pokúšali s účinkujúcim zo šou spojiť, aby sa k tejto téme vyjadrili. Linda nedvíhala telefón a nezareagovala ani na zaslanú esemes správu. Natália nebola témou nadšená, ale pár slov nám povedala. „Som celý život exhibicionistka, ale áno, bolo to prehnané. Ako je rok dlhý, sa alkoholu nedotknem a takto to potom vyzerá, keď je človek prvý raz opitý,” ľutovala trochu svoje správanie tmavovláska. „Ale nebudem nad tým plakať, čo sa stalo, stalo sa,” uzavrela svoje rozprávanie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu