Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Desivé tajomstvo jojkárskeho farmára: Zabil vlastnú manželku!

Farmár Ján prišiel o svoju manželku (vpravo hore) pri tragickej autonehode. Zobraziť galériu (11)
Farmár Ján prišiel o svoju manželku (vpravo hore) pri tragickej autonehode.

STROPKOV – Trápenie z minulosti! Ján Hrinko (33), ktorý v jojkárskej šou Farmár hľadá ženu bojuje o srdce Jany Hrubej (39), sa hrozivých výčitiek nezbaví do konca svojho života. Pred takmer piatimi rokmi mu totiž pri tragickej nehode zahynula manželka, s ktorou má dve deti. Strata ženy je pre východniara o to bolestnejšia, že za volantom auta smrti sedel práve on.

Zhruba pred piatimi rokmi si Ján Hrinko užíval dokonalú idylku. Okrem sympatickej manželky mu robili radosť aj dve deti – synček Ján Kristián a dcérka Dominika. Behom minúty sa však osud mladej rodinky obrátil naruby. Dvadsaťštyriročná žena profesionálneho vojaka totiž zahynula pri tragickej autonehode. O jej smrť sa nechtiac pričinil práve manžel. Mamička totiž zomrela po tom, čo farmár zišiel vozidlom z cesty a vpálil do stromu. 

Ján o ťaživom rodinnom tajomstve pred jojkárskymi kamerami vôbec nerozpráva. Nečudo, veď určite by najradšej zmazal túto hroznú udalosť zo svojho života. Potvrdzujú to aj jeho vyjadrenia, ktorými reagoval, keď sme ho oslovili. „Nechcem sa o tom vôbec hovoriť. Nerozprávam o tom ani s vlastnými rodičmi. Poviem k tomu len toľko, že sa s tým vyrovnávam tak, že mi zostali dve deti, o ktoré sa musím starať,“ poznamenal dvojnásobný otec, keď sme sa ho na tragickú nehodu spýtali. „Pre mňa je to uzavretá téma, nedá sa už nič zmeniť a nechcem sa k tomu vracať,“ uzavrel Hrinko.

Je teda dosť pravdepodobné, že Ján sa do šou Farmár hľadá ženu prihlásil aj preto, aby mu nová známosť pomohla zabudnúť na zosnulú manželku. Či sa mu však podarí získať srdce sympatickej hospodárky Jany, nevedno. Isté však je, že jej už bez okolkov vyznáva svoju lásku. Ak chcete vedieť, ako zareaguje na tieto prejavy samotná červenovláska, pozrite si dnešnú epizódu Farmár hľadá ženu.

Tip: Pozriete si Farmu alebo nejaký dobrý film? Aktuálny TV program nájdete na Telkáč.sk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu