Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Bond girl Mendrejová v priesvitnom, Kollár ako do cirkusu!

Denisa Mendrejová prišla nahodená štýlovo a sexi, Boris Kollár len tak hýril farbami. Zobraziť galériu (23)
Denisa Mendrejová prišla nahodená štýlovo a sexi, Boris Kollár len tak hýril farbami.

BRATISLAVA - Už aj na Slovensku! V hlavnom meste sa včera konala premiéra najnovšieho filmu s tajným agentom Jamesom Bondom. Nenechali si ju samozrejme ujsť ani známe tváre nášho šoubiznisu. Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (26) prišla nahodená v sexi outfite. V priesvitnej blúzke by rovno mohla ašpirovať na úlohu Bondovho dievčaťa. Zato Boris Kollár (47) sa oblečením asi príliš netrápil. Nahádzal na seba toľko farieb, že ani exotický papagáj by sa za ne nehanbil.

Zladená! V stredu sa v Bratislave konala premiéra bondovky Skyfall. Z prítomných hostí najviac zaujala Denisa Mendrejová, ktorá prišla nahodená v štýle sexi Bond girl. V priesvitnej blúzke a v priliehavých nohaviciach pripomínala skutočnú osudovú ženu, ktorá by vynikla po boku tajného agenta.

Topky.sk preto zisťovali, či sa modelka takto obliekla zámerne. „Milujem Bondovky a trošku som sa chcela zladiť, tematicky priblížiť. Ale nemala som zámer vyzerať ako Bondovo dievča,” povedala nám s úsmevom Denisa, ktorej robil spoločnosť aj snúbenec Slavomír Hatina ml.

Páriku sa pred tromi mesiacmi narodila dcéra Grétka, no v sexi outfite nebolo na Mendrejovej vidieť ani stopy po tehotenských kilogramoch. „Je to o tom kolotoči okolo malej, nerobím nič špeciálne. Ale v pondelok som bola prvýkrát vo fitnescentre, aby som si trochu spevnila postavu,” prezradila nám blondínka.

Protikladom k nahodenej Denise bol na premiére Boris Kollár. Podnikateľ sa na rozdiel od svojich expartneriek a detí oblieka dosť nedbalo a inak tomu nebolo ani v stredu. Najviac na ňom udrela do očí naozaj výrazná kombinácia farieb. Fialová košeľa, žltá bunda, červeno-hnedé tenisky a viacfarebný šál vyzerali ako inšpirácia od exotického papagája z cirkusu. Nepochybujeme však, že išlo o luxusné a drahé kúsky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu