Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jedinečné sviatky miss Mendrejovej: 1. Vianoce s dcérkou!

Denisa Mendrejová s partnerom Slavomírom Hatinom ml. a dcérou Grétkou. Zobraziť galériu (5)
Denisa Mendrejová s partnerom Slavomírom Hatinom ml. a dcérou Grétkou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Výnimočné sviatky! Denisa Mendrejová (24) tento rok neoslavovala Vianoce len s partnerom Slavomírom Hatinom ml. (37). Pri stromčeku im totiž robila prvý raz spoločnosť ich štvormesačná dcérka Grétka. Aké darčeky si pre ňu pripravili prominentní rodičia?

Vianoce vo veľkom počte! Misska Denisa Mendrejová tento rok rozšírila svoju rodinku. Začiatkom augusta sa jej narodila dcérka Grétka, a tak aj Štedrý deň bol pre ňu o to výnimočnejší. „Boli sme v Bratislave s mojimi aj Slávkovými rodičmi. Bolo to teraz samozrejme trochu iné, keď už máme malú,” prezradila nám s úsmevom blondínka.

Štvormesačné bábätko sa síce do priebehu večera príliš nezapájalo, no jej rodičia si aj tak užili veľa radosti. „Stromček sa jej veľmi páčil, lebo ten svieti a bliká,” povedala nám Mendrejová. Tá samozrejme nezabudla na svoju dcérku ani s darčekmi.

Malá vnučka podnikateľa Slavomíra Hatinu však prekvapujúco nenašla pod stromčekom hračky. Aspoň od Denisy nie. „My sme jej kúpili hlavne praktické veci, napríklad stoličku na kŕmenie a oblečenie, taký zimný overal sme jej dali,” dozvedeli sme sa o Vianociach prominentnej rodinky. Tá sa teraz chystá na hory, kde strávi Silvestra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu