Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Víťazom Talentu sa stal Pavlusík: Stačilo slovo a ľudia zúrili!

Jozef Pavlusík sa stal víťazom tretej série šou Česko Slovensko má talent. Svoje dojatie vôbec neskrýval a priamo na pódiu sa rozplakal. Zobraziť galériu (31)
Jozef Pavlusík sa stal víťazom tretej série šou Česko Slovensko má talent. Svoje dojatie vôbec neskrýval a priamo na pódiu sa rozplakal.

BRATISLAVA – Slzy, radosť aj hnev! Šou Česko Slovensko má talent už po tomto víkende pozná svojho víťaza. Stal sa ním Jozef Pavlusík, ktorý sa od dojatia priamo na pódiu rozplakal. V rozpačitom duchu sa však niesol celý finálový večer. Svoje o tom vie aj porotkyňa Lucie Bílá. Po slovách chvály a obdivu totiž porotkyňa dala najavo svoje zhnusenie. Pričinil sa o to súťažiaci Alex Dowis, ktorý si jedným slovom proti sebe poštval množstvo ľudí.

Je rozhodnuté! Finálové kolo talentovej súťaže bolo plné zvratov. Pre tohtoročných finalistov si totiž tvorcovia programu pripravili veľké prekvapenie. Chvíľkami to totiž vyzeralo tak, že ani jeden z nich neodíde domov naprázdno. Stačilo na to skutočne veľmi málo – potrebovali sa len kolektívne zhodnúť na tom, že finančná výhra bude percentuálne rozdelená medzi každého z nich na základe diváckeho hlasovania.  

Po tom, čo siedmi spomedzi finalistov s týmto návrhom súhlasili, Alex Dowis dal hlasne najavo svoj nesúhlas. Jeho „nie“ však medzi divákmi vyvolalo vlnu zhnusenia. Ľudia prítomní v hľadisku výtvarníka poriadne vypískali. „Alex, ty si taký vôl, štyrikrát si ma dostal, dojal a teraz...mrzí ma to. Konečne to mohla byť súťaž, kde by vyhralo viacero ľudí a ty si to pokazil. Neprajem si, aby si vyhral,“ neskrývala svoje sklamanie speváčka Lucie Bílá, ktorá bola riadne namosúrená. Jej kolega Jaro Slávik mal však iný názor. „Ja s Alexom súhlasím. Víťaz môže byť len jeden. Alex, poštval si si proti sebe mnohých a toto ti ľudia neodpustia. Ale bez ohľadu na to, čo si o tom kto ku*va myslí, máš môj rešpekt,“ zvolal s úsmevom na tvári producent.

Dowis mal aj napriek pobúreniu ľudí úspech na dosah. O víťazovi sa rozhodovalo medzi ním a Jozefom Pavlusíkom. Výhru v podobe cesty okolo sveta a finančnú odmenu vo výške 100 tisíc eur však získal skromný operný spevák. Ten sa po oznámení výsledkov od dojatia rozplakal. „Ďakujem vám všetkým, ja neviem, čo mám povedať, nemám slov," habkal so slzami v očiach víťaz. „Myslím si, že takéto súťaže by sa nemali robiť raz za rok, ale každý mesiac. Veľký potlesk pre všetkých súťažiacich v tejto súťaži,“  dodal Jozef vo svojej ďakovnej reči.

Ešte pred vyhlásením výsledkov si však vypýtala slovo Lucie Bílá. Chcela sa totiž ospravedlniť Alexovi Dowisovi. „Ty nie si vôl, ale ja. Ja som strašne impulzívna, preto som takto reagovala. Vážim si ťa a rešpektujem ťa. Dúfam, že mi odpustíš,"  kajala sa speváčka.

Šancu vyjadriť sa dostal aj samotný Alex. „To moje „nie“ bolo preto, lebo tomu víťazovi môže tá výhra zmeniť život. Tie drobné nič neriešia. Musíme stále zháňať množstvo peňazí a tomuto človeku to veľmi pomôže,“ poznamenal výtvarník, ktorý svojim rozhodnutím rozdelil divákov na dva tábory. Vy môžete vyjadriť svoj názor v diskusii pod článkom.

Po skončení priameho prenosu sa Jozef netajil tým, že už približne vie, čo spraví so svojou výhrou. „Určite s ňou rozumne naložím. Asi si poriešim súkromné konzervatórium, dorobím si školu a budem sa venovať hudbe," prezradil pre topky.sk mladík, ktorý bol stále veľmi dojatý. „Je to nádherné. Mne je stále do plaču, nečakal som to," reagoval na margo svojho úspechu.

Zaujímalo nás tiež, ako spevák vnímal rozhodnutie svojho súpera Dowisa. „Alex vedel, čo robí a vedel za čím si ide. Má rozbehnuté nejaké projekty a on sám mi povedal, že tieto peniaze, ktoré by vyhral, by išli do filmu a nemal by z nich nič. Povedal mi, že si to zaslúžim najviac, že mám na to, aby som to vyhral. Ja som tomu neveril, ale som veľmi šťastný," uzavrel Pavlusík.

Chcete o víťazovi Jozefovi Pavlusíkovi vedieť viac? Nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor na topkách. Začíname o 10:45!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu