Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Krach manželstva Haberovej dcéry: Je za tým tento chlap?!

Zuzana Haberová a inštruktor fitnes Tomáš pôsobia na dovolenkových fotografiách ako pár. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Haberová a inštruktor fitnes Tomáš pôsobia na dovolenkových fotografiách ako pár.

BRATISLAVA - Zadaná s dvomi mužmi?! Zuzana Kuzmiaková Haberová (26) je v tomto čase vydatá za Lukáša Kuzmiaka (26), s ktorým sa ale nachádza v rozvodovom konaní. Ich manželstvo skrachovalo po štyroch rokoch, hoci majú spolu syna Matthiasa (3). Podľa našich informácií za tým môže byť blondínkin vzťah s inštruktorom fitnes Tomášom. Dvojica sa v týchto dňoch vrátila z dovolenky v Taliansku, kde trávila čas s ďalšími párikmi.

Vaše tipy

Zuzana Kuzmiaková Haberová zažíva rozvodové konanie rovnako ako kedysi jej slávny otec. Kým však Pavol Habera v manželstve vydržal 16 rokov, blondínke to krachlo po štyroch. Ona a ani jej manžel Lukáš však dôvody rozpadu ich zväzku verejne nekomentujú.

Vynárajú sa preto rôzne špekulácie. Jednou z nich je napríklad tvrdenie, že Zuzanu lákajú výjazdy do nočných podnikov a neviazaná zábava. Ako sa však podľa našich najnovších informácií zdá, príčinu zrejme treba hľadať inde. V okolí dvojice sa totiž začalo povrávať, že plavovláska má pár mesiacov milenca. „Chodí s inštruktorom fitnes, volá sa Tomáš. Teraz sa vrátili z dovolenky v Taliansku, kde boli spolu s ďalšími zaľúbencami spomedzi kamarátov,” tvrdí náš čitateľ.

Istým dôkazom môžu byť aj fotografie z prázdninovej destinácie, na ktorých fešný mladík blondínku objíma. Snímky sa objavili na plavovláskinom profile na Facebooku. „Nebudem sa k tomuto vyjadrovať, prepáčte,” povedal nám cvičiteľ, keď sme sa ho na dovolenku so Zuzanou a tiež na vzťah s ňou spýtali. Vzápätí nato sa snažil vyzvedať, kde sme sa túto informáciu dozvedeli.

Topky.sk sa spojili aj so samotnou Kuzmiakovou. „Jasné, že sa poznáme. Je to môj kamarát, tak ako mnoho ďalších. To o našom vzťahu je somarina, je to nepravdivá informácia,” tvrdila nám. „Momentálne vôbec nie som zadaná. Respektíve som stále vydatá,” dodala. Podľa našich informácií sa však jej manžel o údajných pletkách už dopočul tiež. Na otázky ohľadne tejto témy nám ale Lukáš Kuzmiak neodpovedal.

Čistú pravdu teda vedia len aktéri údajnej love story a ich najbližšie okolie. V tejto súvislosti ale treba podotknúť, že známe tváre občas rady skresľujú skutočnosť. Tanečnica Ivana Surovcová napríklad v začiatkoch vzťahu s Mariánom Gáboríkom popierala, že by boli milencami. Modelka Simona Krainová zas zatĺkala do poslednej chvíle tehotenstvo, hoci sa jej už pod šatami črtalo bruško. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu