Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Osočovanie vo Farmárovi kvôli hygiene: Fuj, si nechutná!

Jarka (vľavo) je Hanou nechutne obvinená. Zobraziť galériu (6)
Jarka (vľavo) je Hanou nechutne obvinená.

MÁLINEC - Toto nikto nečakal! Farmári hľadajú ženy na obrazovkách televízie Joj už tretiu sezónu. Obrovským prekvapením je, že v aktuálnej sérii dochádza k najväčším hádkam na statku najstaršieho účastníka Jána (59). Jeho ženy sa nedokážu zniesť, problematická pre svoje kolegyne je najmä Hana. Práve tá sa pustí až za nechutné hranice a obviní Jarku, že sa vôbec neumýva.

Každá zámienka je dobrá! Farma, kde tento rok vzniká najviac hádok, je v Málinci u hospodára Jána. Ten si domov priviedol tri ženy, ktoré sa však nevedia príliš zniesť. Jarka so Štefániou spolu ako-tak vychádzajú, no s lenivou Hanou sa nekamarátia.

Tmavovláska o farmárskych prácach veľa nevie. A ani o ne nemá záujem. Namiesto starostlivosti o statok je totiž pre ňu prioritou vlastná vizáž. No hoci sa snaží vyzerať navonok ako dáma, jej správanie tomu nenasvedčuje. Pred kamerami totiž začala riešiť aj také veci, ako sú hygienické návyky konkurentky. „Neviem, či Janko o nej vie, že ona sa neumýva,” rypla si do Jarky.

Toto obvinenie je však sporné. Hana totiž vstáva v čase, keď už majú ostatné farmárky za sebou umývanie, raňajky aj kávu. O ich zvyklostiach teda nevie takmer nič. Topky.sk kvôli nelichotivým slovám Žarnovičanky kontaktovali pani Jarku z Hodruše-Hámrov. „Netušila som, že o mne šíri takéto reči. Ale je to šou - ona na mňa niečo povedala, ja som na ňu niečo povedala. Bolo to o zábave,” nezrútila sa blondínka.

Ako nás ďalej uistila, na sprchu určite nezabúdala. „Jána som sa snažila získať si tým, že som pracovala, varila som, pokúšala som sa naučiť sa tie práce na farme, ktoré boli potrebné. Nebolo mi tam zle, páčilo sa mi tam - teda až na ten neporiadok, ktorý sme museli upratať,” dodala na záver Jarka. Všetko, čo sa na statku udialo, uvidíte už v dnešnej epizóde šou Farmár hľadá ženu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu