Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Toto sú priestory pre Haberovu ženu: Markíza vysolila 150 tisíc €!

Daniela Peštová sa ako moderátorka predstaví v týchto priestoroch. Zobraziť galériu (14)
Daniela Peštová sa ako moderátorka predstaví v týchto priestoroch.

BRATISLAVA - Krásna moderátorka a chutné jedlá! Už dnes večer odštartuje na obrazovkách Markízy šou Master Chef s Danielou Peštovou (41). Kvôli programu samozrejme vznikla aj špeciálna scéna. Tá podľa našich informácií stála až 150 tisíc eur. Pozrite sa, či to naozaj stojí za to.

Rýchly začiatok! Prázdniny ešte neskončili a Markíza už dnes uvedie na obrazovky svoju jesennú kuchársku šou. Svetová šou Master Chef je zaujímavá aj tým, že v Záhorskej Bystrici pri tomto formáte nesiahli po overenej moderátorskej tvári, ale flek ponúkli modelke Daniele Peštovej. 

Tá bude divákov aj súťažiacich vítať v priestoroch, ktoré kvôli tomuto programu vznikli v bratislavských ateliéroch. Výbavu štúdia tvorí desať ostovčekov, kde bude prebiehať samotné varenie, dokonca je tam zriadená aj kópia obchodu s potravinami. Ďalšia časť je určená na samotné stolovanie. Svoje miesta tam samozrejme nájdu aj traja porotcovia.

Podľa našich informácií výstavba pomerne rozľahlého komplexu zhltla až 150 tisíc eur. „K finančným záležitostiam sa nebudeme vyjadrovať,“ povedala nám Miroslava Labašová z PR oddelenia Markízy. Je však jasné, že zriadenie miesta pre nakrúcanie takejto šou lacné nebolo.

Poriadnu sumičku určite zhltli aj suroviny, z ktorých súťažiaci varia. „Zatiaľ minuli tak tonu rôznej zeleniny, asi 80 kíl mäsa, 1200 vajec, 650 kíl cibule. A vína sa minulo tiež hojne,” prezradil nám náš zdroj zo zákulisia. Na kastingoch sa totiž zišli stovky ľudí presvedčených o svojom kuchárskom talente. Z nich musela porota vybrať 50 najlepších. A tento počet bude ďalej skresávať. Víťaz bude odmenený sumou 50 tisíc eur a vydaním vlastnej knihy s receptami.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer a zistite si čas vysielania na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu