Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Stačil jediný pohľad na túto foto a finalista MasterChefa sa zosypal!

Václav Říha si pri pohľade na svoju fotografiu spomenul na kruté detstvo. Zobraziť galériu (11)
Václav Říha si pri pohľade na svoju fotografiu spomenul na kruté detstvo. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Finalistov kulinárskej reality šou najnovšie čakalo pod MysteryBoxom nečakané prekvapenie. Namiesto ingrediencií si pre nich porota pripravila fotografiu z detstva každého z nich, ktorá v nich mala evokovať spomienky na jedlo z tohto obdobia. Na základe svojich obrázkov mali uvariť obľúbený pokrm z tých čias, ale v modernom prevedení. Bohužiaľ, jednému zo súťažiacich snímka pripomenula negatívne zážitky. Václava Říhu (31) fotografia vykoľajila natoľko, že sa rozplakal ako malý chlapec.

Kvôli zlým spomienkam sa rozplakal! Ďalšia úloha pre finalistov súťaže Master Chef priniesla pozitívne, ale aj negatívne emócie. Porota si totiž pre účinkujúcich pripravila netradičnú úlohu spojenú s detskými fotografiami, ktoré ukryla pod MysteryBox. Namiesto ingrediencií tak mali byť vodítkom pri varení spomienky.

Bohužiaľ, nie každý zo súťažiacich mal pekné detstvo. Napríklad Václav Říha. Ten zostal pri pohľade na fotku zarazený. Po tom, čo sa ho porotca Radek Šubrt spýtal, či neprežil šťastné detstvo, so slzami v očiach rozpovedal, čo ho trápi. „Myslel som na tú fotku, musel som ju rýchlo schovať zo stola, pretože keby tam bola, tak tu budem plakať ako malé dievča,“ priznal.

Podľa finalistky Jany Podanej, ktorá si vypočula jeho príbeh, prežil Václav ďaleko horšie detstvo ako ona. Rozprávala o tom so slzami v očiach. „Nechcel o tom hovoriť, potom nám len povedal, že bol o hlade zavretý v nejakej miestnosti, nesmel robiť bežné veci, ako deti robievajú,“ prezradila zas Alica „Umreli mu a odišli zo života ľudia, ktorých mal rád, a ktorí mu to detstvo robili pekným,“ pokračoval Matej Červenka.

K zaslzenému rozcitliveniu sa však vyjadril aj sám Václav. „Zobralo ma to, pretože mi zomrel otec, ktorého nahradila moja prababička. Tá zomrela pred štyrmi rokmi a ešte som sa s tým nevyrovnal. Triasli sa mi ruky, nevedel som krájať, nevedel som, čo mám robiť, ja ani neviem, čo bolo moje obľúbené jedlo,” hovoril roztrasený. „Bola to silná káva pre mňa, ale vzchopil som sa,” dodal súťažiaci, ktorého naučila variť práve prastará mama. Ako sa Václavovi Říhovi poradilo splniť úlohu, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu