Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známy slovenský spevák pred rokmi: Dnes by ste ho (ne)spoznali!

Spoznali by ste túto známu tvár? Zobraziť galériu (11)
Spoznali by ste túto známu tvár? (Zdroj: Archív: Miro Jaroš)

BRATISLAVA – Viete, s akým menom sa spája táto tvár? No predsa so spevákom Mirom Jarošom (34), ktorý odštartoval svoju hudobnú kariéru v súťaži Slovensko hľadá SuperStar. Tento archívny záber si najnovšie zavesil na svoju fanúšikovskú stránku na Facebooku. Hoci je fotografia sedemnásť rokov stará, interpretove črty sú zreteľné. Až na ten "sladký" účes.

Každý sme nejako začínali. Svoje by o tom vedel rozprávať teraz už  známy spevák Miro Jaroš. Na sociálnu sieť totiž pred pár dňami zavesil čierno-bielu fotografiu, ktorá pochádza práve z obdobia, kedy široká verejnosť ešte netušila o jeho existencii a ani speváckych ambíciách. „Mal som vtedy sedemnásť rokov. Je to z čias, kedy som si založil prvú kapelu. Spolu so mnou v nej spievali moja sestra a kamarátka,“ priblížil nám príbeh historickej fotografie interpret. Jeho vlasový imidž v tom čase pripomínal štýl frontmanov vtedajších populárnych chlapčenských kapiel.

„Mojimi veľkými vzormi boli MC Erik a Barbara . Podľa nich sme sa aj obliekali. Nosili sme také isté nohavice a spievali sme tanečnú hudbu. Ja som dokonca vymýšľal aj choreografiu, baby mi pomáhali so spevom,“ spomína s úsmevom Jaroš, ktorý sa dokonca pokúšal aj rapovať. V tom čase zinkasoval sedemnásťročný  Žilinčan s kapelou tisíc korún za koncert, dnes však má už vlastné vydavateľstvo.

Prečítajte si viac v rozhovore: Miro Jaroš: "Slováci musia všetko komentovať a kritizovať"

VIDEO: Vypočujte si skladbu Mira Jaroša z čias, keď ešte hudobne začínal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu