Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy slovenský spevák znetvorený na nepoznanie: Hádajte, kto to je!

Miro Jaroš v zombie podobe. Spoznávate ho? Zobraziť galériu (8)
Miro Jaroš v zombie podobe. Spoznávate ho? (Zdroj: Foto: fb MJ)

BRATISLAVA – Spoznali by ste ho? Halloween oslavujú aj známe tváre, ktoré často volia naozaj odstrašujúce kostýmy. Príkladom môže byť aj strašidelná párty, ktorú spolu so svojimi hosťami usporiadal známy slovenský spevák. Na žúre sa stretli zombíci, mŕtva nevesta a kat. Pozrite, ako sa zabávali.

Doriadil sa! Spevák Miro Jaroš si poriadne vyhodil z kopýtka. S priateľmi totiž usporiadal Halloweensku párty priamo u seba doma. Kvôli tejto udalosti si ústa „prikrášlil” odstrašujúcou zubnou protézou vo forme nevábivého chrupu.  Tvár si natrel na bielo, zakrvavil tričko a k tomu všetkému si neodpustil ani podrezané hrdlo. „Bol som niečo ako zombie“ prezradil nám so smiechom.

Svojich hostí privítal v byte ozdobenom pavučinami na stenách, na ktorých samozrejme nechýbali ani pavúky. „Mráz z toho behal po chrbte,“ opísal nám svoju oslavu Jaroš. S priateľmi zombíkmi, mŕtvou nevestou a katom sa spoločne zabávali vyrezávaním tekvíc, pozeraním hororov a spoločenskými hrami. 

Okrem strašidelných aktivít však skupina pojašencov vymyslela aj vtipnú zábavku. „Ak niekto v súťaži prehral, musel vyjsť so svojou skupinou na ulicu a zatancovať Gangham style,“ povedal nám so smiechom Miro. Jeden zo záberov dokumentuje aj to, kde nakoniec všetci bláznivú akciu zakončili. „A na záver sme skončili vo vani, tak ako sa na poriadny žúr patrí,“ prezradil uletený spevák. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu