Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kollárova tehuľka Heringhová: Komplikácie tesne pred pôrodom!

Andrea Heringhová a Boris Kollár sa čoskoro stanú opäť rodičmi. Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová a Boris Kollár sa čoskoro stanú opäť rodičmi.

BRATISLAVA - Nepríjemné chvíle! Andrea Heringhová (31) už čoskoro porodí boháčovi Borisovi Kollárovi (46) ich druhé spoločné dieťa. Radosť z očakávania ďalšieho potomka však bývalej playmate kazí nepríjemná choroba. Topky.sk zisťovali, či môže vírus ohroziť nenarodené bábätko.

Pokazená radosť! Andrea Heringhová by sa už čoskoro mala pridať k tohtoročným prominentným mamičkám. Tesne pred pôrodom však tmavovláska čelí komplikáciám. Jej krehký organizmus totiž nezvládol výkyvy teplôt.

Ako nám bývalá playmate prezradila, môže si za to čiastočne aj sama. „Momentálne som chorá. Asi to počujete aj na hlase. Prechladla som z klímy,” povedala nám. V tehotenstve pritom hrozí vyššie riziko nachladnutia, pretože imunitný systém ženy je ľahko oslabený.

Liečba v tomto stave nie je jednoduchá. Nastávajúca mamička musí brať ohľad na svoje bábätko a konzultovať každý svoj krok s lekárom. „V tomto smere je našťastie všetko v poriadku,” zareagovala Heringhová na otázku, či nie je ohrozený aj jej nenarodený synček. Našťastie, dnes už existujú aj antibiotiká, ktoré sú pre tehuľky bezpečné. Napriek tomu ale chorobu v pokročilom stave neznášajú ľahko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu