Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Moderátorka Barkolová šokuje: Tajná svadba v Paríži?!

Erika Barkolová okomentovala tento záber slovami: Zobraziť galériu (8)
Erika Barkolová okomentovala tento záber slovami: "Práve zosobášení." (Zdroj: archív E.B.)

PARÍŽ – Prekvapenie! Moderátorka Erika Barkolová (34) v piatok šokovala mnohých priateľov na sociálnej sieti. Na svojom profile totiž zverejnila záber spred Eiffelovej veže. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby na fotografii nepózovala vo svadobných šatách spolu s mladíkom v smokingu. Tvár televízie Joj okomentovala snímku slovami „Just married“, čo v preklade znamená práve zosobášení.

Moderátorka Erika Barkolová sa v týchto dňoch nachádza v Paríži. Romantika európskeho mesta v nej zrejme vyvolala chuť na sobáš. Na Facebooku totiž zverejnila záber vo svadobnom. Blondínka na ňom pózuje s banskobystrickým dídžejom. Mladík sa v hudobnom svete prezentuje ako Dave Eremias.

Fotografia „mladomanželov“ zaskočila všetkých priateľov Eriky Barkolovej. Tí v komentároch vyjadrujú buď gratulácie alebo žiadajú vysvetlenie. Moderátorka však snímku nijako nekomentuje. Topky.sk sa s tvárou jojkárskych Črepín s hviezdičkou snažili skontaktovať, no zatiaľ na naše otázky nereagovala. Podľa našich zistení však ide o žart. Moderátorka vraj išla do Francúzska fotiť svadobný editoriál.

Erika Barkolová už v minulosti raz vydatá bola. A to v čase, keď robila v televízii Markíza redaktorku. S manželom sa rozviedli v roku 2007, zo zväzku majú krásne dcéry Alexandru (15) a Patríciu (13). Posledným oficiálnym partnerom moderátorky bol Rado Balogh (33). S ním sa rozišla v začiatkom septembra 2010 po päťročnom vzťahu. Odvtedy žiadnu vážnu známosť nemala. Naposledy sa jej meno skloňovalo so synom zosnulého džezového umelca Jozefa Šošoku (†65) Andrejom (33).

Erika Barkolová s novým manželom?
Zobraziť galériu (8)
Erika Barkolová s novým manželom?  (Zdroj: archív E.B.)

Čo nám o svadbe prezradila Erika Barkolová?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu