Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Barkolová je po 5 rokoch sama: Priznala DEFINITÍVNY rozchod!

Erika Barkolová a jej priateľ Rado Balogh už netvoria pár. Zobraziť galériu (4)
Erika Barkolová a jej priateľ Rado Balogh už netvoria pár.

BRATISLAVA – Namiesto svadby rozchod! Na jojkárke Erike Barkolovej (32) bolo už dlhšiu dobu vidno, že ju niečo trápi. Ako sme zistili, dôvodom jej smútku je nedávne ukončenie päťročného vzťahu s partnerom Radom Baloghom (31). Pre topky.sk potvrdila definitívny koniec samotná moderátorka.

Sympatická blondínka prežíva momentálne ťažké obdobie. Po zhruba piatich rokoch je bez partnera. Ako sme zistili, s priateľom Radom Baloghom sa definitívne rozišli iba pred niekoľkými dňami. „Už nie sme spolu. Viac o tom nechcem hovoriť,“ povedala smutne Barkolová, ktorá tak zostala s dvomi dcérkami Patríciou (14) a Alexandrou (11) opäť sama. 

Rozchod dvojice však nie je až taký prekvapivý. V poslednom čase sa totiž Rado takmer vôbec neukazoval po Erikinom boku. Zato hádky boli na dennom poriadku. Ich prvé nezhody sme si všimli koncom mája na módnej šou, ktorú plavovláska organizovala a zároveň aj moderovala. Problém bol v tom, že ju Rado neprišiel morálne podporiť, hoci vedel, že je pre ňu jeho prítomnosť na akcii dôležitá. 

No i napriek tomu sa udobrili a v júni prišli ruka v ruke na premiéru českého filmu. Treba však podotknúť, že ani vtedy sa ich účasť na večierku nezaobišla bez menšieho rozruchu. Predviedli totiž menšiu výmenu názorov priamo pred našou kamerou.

V súvislosti s krachom vzájomného vzťahu stojí tiež za zmienku, že sa Barkolová nikdy netajila tým, že to nie je medzi nimi ideálne. No hoci mali vždy problémy, vraj si ich do 2-3 týždňov sami vyriešili. Moderátorka však tvrdí, že teraz je to už definitívne. Príčinu rozchodu prezradiť nechcela, no pošepkáva sa, že si Rado našiel novú známosť. Či je to naozaj tak, sa zrejme dozvieme už čoskoro. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu