Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Farmárka Nikola zradila Markízu: Tvrdo za to zaplatí!

Nikola Komorová s Erikou Barkolovou počas nakrúcania relácie Črepiny s *. Zobraziť galériu (7)
Nikola Komorová s Erikou Barkolovou počas nakrúcania relácie Črepiny s *.

BRATISLAVA – Nepoučiteľná! Vedenie v Záhorskej Bystrici sa rozhodlo opäť pokutovať finalistku statkárskej relácie Nikolu Komorovú (20). Tentokrát sa kompetentným nepáčilo, že zatiaľ čo na obrazovkách Markízy ešte beží šou Farma, tmavovláska sa už pretŕča pred kamerami konkurenčnej Jojky.

Za prehrešky zaplatí už 40 000 €. Prvú pokutu dostala Nikola Komorová v hodnote 20 tisíc eur. A to z dôvodu, že začala rozprávať o svojom účinkovaní v reality šou už v čase, keď ju diváci ešte vídali súťažiť na obrazovkách Markízy. Tým nabúrala koncept šou, pretože už bolo všetkým jasné, že statok opustila. Okrem toho, že nedržala jazyk za zubami, ešte sa aj ukazovala na verejných spoločenských akciách. Svojím správaním porušila zmluvu s produkčnou spoločnosťou, ktorá reláciu pre Markízu vyrába.

Ako však najnovšie vysvitlo, kompetentní sa rozhodli pokutovať Komorovú opäť. Ďalších 20 tisíc eur bude musieť zaplatiť za to, že prijala ponuku z konkurenčnej televízie. Pre stanicu Plus, ktorá patrí pod Jojku, nakrúcala s Erikou Barkolovou reláciu Črepiny s *. A tým porušila ďalší bod písomnej dohody. „Nakoľko prišlo k opakovanému porušeniu zmluvy, produkčná spoločnosť MediaPro Entertainment Slovakia bude účinkujúcu v programe Farma Nikolu Komorovú opätovne pokutovať vo výške 20 000 €,“ znie vyjadrenie Alexandry Popovičovej z produkčnej spoločnosti vyrábajúcej program.

Otázne je, odkiaľ chce nezamestnaná kaderníčka zobrať toľko peňazí. „To nebudem prezrádzať, ale určite to uhradím,“ hovorila nám ešte pri prvej pokute Nikola. Ktovie, čo má v pláne. Ak chcete vedieť, odkiaľ by mohla vziať peniaze, spýtajte sa jej to v online rozhovore. Dnes bude Komorová od 09:00 odpovedať na vaše otázky v topkách.

Nikola Komorová nakrúcala Črepiny s *. Relácia Eriky Barkolovej sa pochválila angažovaním farmárky do svojho programu aj na fanúšikovskej stránke na Facebooku.
Zobraziť galériu (7)
Nikola Komorová nakrúcala Črepiny s *. Relácia Eriky Barkolovej sa pochválila angažovaním farmárky do svojho programu aj na fanúšikovskej stránke na Facebooku.  (Zdroj: Foto: Facebook)

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

02.04.2012 09:04 - otázka od LUSY
ahoj Nikola, si ozaj taka vymleta alebo sa len robiš? to čo si stvarala? isla si kopirovat Jarovu ale ti to vobec nevyslo, jej nesiahas ani po prsty na nohach...je mi z teba zle..a tie cecky uz schovaj uz vobec nie su zaujimave, uz ich vidim vsade kam sa pozriem, bolo to cele trapne a pevne verim ze to lutujes, ze mam pravdu???
Ahoj absolutne nič nelutujem LUSY ... Ja som žiadnu Járovu kopirovať nešla máš zle infotmácie:D pekný deň ti prajem:D
02.04.2012 09:03 - otázka od Jana
Nikola prečo si sa do farmy prihlásila ked si len na zadku pri ohniku sedela???
len tak :D aby sa našli ludia ako ty a čudovali sa:D
02.04.2012 08:57 - otázka od hrca
Nazdar, môžeš prezradiť prečo si vlstne išla na Farmu, veď to nie je len o peniazoch ale aj o robote a ty si lenivá ako sviňa.
Leniva? no ano som a presne preto aby si sa úýtal:D pekný deň hrca:D
02.04.2012 08:56 - otázka od juraj
Ahoj. Preco si sa prihlasila do farmy, ked ty si vies pekne peniazky zarobit aj slapanim? A teraz budes musiet zvladnut viac zakaznikov denne aby si splatila pokutu co ta caka hm? a ake mas prosimta vzdelanie? ukoncila si aspon zakaldnu skolu?
ahoj ukončila som základnu školu aj strednú školu MILACIK:D bohužial šlapanim som sa absolutne neživila máš zle info:D pekný deň ti prajem Juraj:D

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu