Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Adam z Farmy má doma riadnu sexicu: Zvodná sestra pózuje v plavkách!

Rebecca Kováčová v úlohe modelky. Zobraziť galériu (21)
Rebecca Kováčová v úlohe modelky.

BRATISLAVA - Podarila sa! Adam Kováč (24) z markizáckej Farmy priviedol na párty po skončení šou aj svoju krásnu sestru. Rebecca Kováčová (20) by sa pokojne mohla živiť modelingom, no ju tento smer neláka. Napriek tomu súhlasila, že pre topky.sk zapózuje na Magio pláži. Vychutnajte si jej sexi postavičku iba v plavkách.

Má sa čím chváliť! Adam Kováč sa od marca predvádzal na televíznych obrazovkách v šou Farma. Jeho krásna sestra Rebecca pritom „schovávala” svoje pôvaby doma. Topky.sk sa rozhodli, že ju svojim čitateľom predstavia v úlohe modelky.

Sexi tmavovláska nám v plavkách pózovala na Magio pláži. „Fotilo sa mi fajn, až na to teplo,” zhodnotila prácu pred objektívom. Ako sme sa od nej dozvedeli, laškovanie s fotoaparátom jej síce nie je cudzie, no profesionálne ambície v tomto smere nemá. „Absolvovala som nejaké fotenia do časopisov. Bavilo ma to, kým som neskončila strednú školu a nerozmýšľala, čo ďalej,” prezradila nám.

Sexi Rebecca sa nakoniec zamerala na žurnalistiku a myšlienky o kariére modelky hodila za hlavu. „Som maličká, v modelingu by som sa asi ďaleko nedostala. Nebavilo by ma toľko cestovať,” vysvetlila svoje dôvody.

Okrem toho ju doma drží aj priateľ, ktorého nadovšetko miluje. On je aj dôvodom, prečo by sa na rozdiel od svojho brata do reality šou neprihlásila. „Ja nemám čo skúšať. Neodišla by som od priateľa. Nenechala by som ho samého, chlapom sa nedá veriť,” povedala nám so smiechom. Adamovi však podľa nej Farma prospela. „Získal tam svoju veľkú lásku a zodpovednosť. Už sa správa ako chlap, nie ako decko,” prezradila otvorene.

Pozrite si v GALÉRII, ako Rebecca pózovala na Magio pláži.

Adam z Farmy má
Zobraziť galériu (21)

Tip: Pozrite si letný program televízie Markíza. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu