Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Boháč Kollár u Rozborila: Netradičné želanie!

Boris Kollár (vpravo) bude účinkovať v dnešnom vydaní relácie Modré z neba. Zobraziť galériu (16)
Boris Kollár (vpravo) bude účinkovať v dnešnom vydaní relácie Modré z neba.

BRATISLAVA – Zaujímavý koniec! Už dnes večer bude na obrazovkách televízie Markíza odvysielaná záverečná časť Modrého z neba pred letnou pauzou. V štúdiu u moderátora Vila Rozborila (45) sa objaví aj podnikateľ Boris Kollár (46), ktorého by tam zrejme čakal málokto. Záletník a milovník nežného pohlavia sa dokonca predvedie divákom v prekvapivom svetle.

Dojala ho čistá láska! Podnikateľ Boris Kollár má vďaka svojim mileneckým aféram povesť sukničkára. No aj napriek slabosti pre ženské pohlavie nedá na žiadne zo svojich detí dopustiť. A hoci má ratolesti s viacerými mamičkami, inštitúciu rodiny si váži. Potvrdil to aj počas nedávneho nakrúcania relácie Modré z neba.

Boháč sa totiž stal aktérom jedného príbehu, pri ktorom plní Vilo Rozboril skromné želanie rodiny Magdalény Mäsiarovej. Jej najmladšie, len 10 mesačné dievčatko, má vážne zdravotné problémy.  „Asi nemá šancu dostať sa z toho, skôr nie ako áno. Modlím sa za jej uzdravenie,“ hovorí so smútkom v hlase mama, ktorá dcérku Gabiku priviedla predčasne.

Obdarovaná rodina žije vo veľmi skromných podmienkach. Mama je na materskej dovolenke a jej manžel Marián je vyše roka práceneschopný. Okrem Gabiky majú ešte dve deti. Ich najväčším želaním však nie sú žiadne veľké hmotné dary. Túžia len po tom, aby mali s malým dievčatkom spoločnú fotografiu.

Tento príbeh, rovnako ako mnohé iné, v Rozborilovi dlho rezonoval. Keď sa raz pri súkromnom stretnutí o príbehu skromnej rodiny rozrozprával pred kamarátom Borisom Kollárom, boháča táto situácia nenechala chladným. „Mám z toho husiu kožu. Nechcú od teba niečo materiálne, oni chcú od teba zhmotniť spomienku. To je pre mňa niečo strašne čisté a silné. Ja by som im rád pomohol,“ povedal podnikateľ pri stretnutí s Rozborilom.

„Bola to len rýchla finančná pomoc. V našom sociálnom systéme sú však veľké medzery, ktoré nikto nemonitoruje. Vilo robí nejaký ten monitoring a odkrýva veci, ktoré my možno nevidíme. Nie je to ojedinelé, že človek si nevie nijako pomôcť,“ povedal nám Kollár, keď sme ho v súvislosti s jeho účasťou v relácii oslovili. „Rozmer tejto relácie nie je len konkrétny, myslím si, že to vie zmeniť celý systém, upraviť legislatívu, zákony, aby ľudia cez tú sociálnu sieť neprepadávali,“ dodal podnikateľ, ktorého ľudia žiadajú o pomoc pomerne často.

Boris prišiel do markizáckeho štúdia spoločne s dcérkou Ester. Počas nakrúcania vôbec neskrýval svoje dojatie. Dokonca sa rozhodol odkúpiť od rodiny jednu z fotografií za rovných 5000 eur. Paradoxom je, že jeho dcéra Ester si vybrala záber, ktorý sa najviac páčil aj súrodencom malej Gabiky – Erike a Mariánkovi. Ak chcete vedieť, ako podnikateľ vzniknutú situáciu napokon vyriešil, pozrite si dnešné, záverečné vydanie Modrého z neba. Presný čas vysielania zistíte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu