Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kollár zbalil novú blondínku: Prevetral ju na luxusnom ferarri!

Boris Kollár si nabalil novú krásku, ale len vo videoklipe. Zobraziť galériu (10)
Boris Kollár si nabalil novú krásku, ale len vo videoklipe. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Nová sexica po jeho boku! Boris Kollár (47) sa včera premával po uliciach hlavného mesta vo svojom luxusnom tátošovi. Nebol však sám. Spoločnosť mu robila blondínka, ktorú sme predtým v jeho prítomnosti nevideli. V tomto prípade sa však jeho priateľka Andrea Heringová (31) obávať nemusí. Zo strany boháča totiž išlo len o hereckú úlohu v novom klipe speváčky Lenky LeRy Salmanovej (31). Podnikateľ si zahral sám seba a práve ona stvárňovala jeho frajerku. Okrem multiotecka sa vo videu objaví množstvo ďalších známych tvárí.

Má novú?! Záletník Boris Kollár opäť vytiahol svoje baliace techniky a po jeho boku sa objavila zvodná blondínka. Tentoraz však našťastie nejde o neveru, podnikateľova tehotná partnerka  Andrea Heringová môže byť úplne pokojná.

Lenka LeRa Salmanová sa totiž iba rozhodla nakrútiť videoklip s účasťou mnohých známych tvárí. A obsadila aj Borisa, ktorý v piesni s názvom Čo mám ešte spraviť hrá jej frajera.  Podnikateľ má stvárňovať prototyp úspešného muža, kvôli ktorému sa ženy snažia vyzerať tip-top - aby ho zbalili. „Vo videoklipe si robím srandu sám zo seba. Keď si ju zo mňa už robia novinári, prečo by som si ju nemohol urobiť aj ja,“ objasnil nám s nadhľadom svoju úlohu Boris. Ponuku ani nezvažoval dlho. „Preveril som si, kto tam bude, pýtal som sa Eriky Judínyovej a tá mi dala dobré referencie na túto speváčku,“ prezradil.

Celý scenár je pritom orientovaný na ženy. „V podstate som to vymyslela ja, som taký veľký kreatívec. Je to videoklip na pesničku o ženách, pre ženy, o tom, čo všetko sú schopné urobiť preto, aby boli žiadané, chcené, in, cool. Tak sme trochu  sledovali okolie a zistili, že niektoré baby sú schopné urobiť skoro všetko,“ zhodnotila herečka a speváčka LeRa.

Tá do svojho projektu obsadila okrem Kollára aj ďalších známych ľudí. Je medzi nimi napríklad fitnesska Nikola Weiterová, playmate Zuzana Plačková známa aj z reality šou Hotel Paradise, moderátorka Smotánky Erika Judínyová, herec Roman Pomajbo, hudobník Marián Čurko, playmate Andrea Járová, herečka  Petra Palevičová a jej kolegyňa Michaela Drotárová, moderátorka Erika Barkolová  či majiteľ modelingovej agentúry Jozef Oklamčák. „Klip bude naozaj veľmi recestický, veľmi vtipný, veľmi celebritný, nikoho neurážajúci, ale ja si myslím, že každý človek, ktorý si ho pozrie, tak sa na tom úplne vyhaluzí,“ povedala nám k tomu Lenka Salmanová.

Ako to počas pondelkového nakrúcania prebiehalo, si môžete pozrieť v zostrihovom  videoklipe.

VIDEO z nakrúcania videoklipu LeRy a jej kapely:

Lera - klip

 

VIDEO: Rozhovor s Lenkou LeRouSalmanovou o novom klipe.

Lera- rozhovor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu