Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rozboril provokoval fanúšikov: Foto v ženskom rozkroku!

Vilo Rozboril si zapózoval pri kontroverznej soche  znázorňujúcej ženské nohy. Záber na sociálnej sieti okomentoval rečníckou otázkou: „Myslíte si, že táto foto v centre Bratislavy chce naznačiť, kde sme sa všetci dostali?“ Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril si zapózoval pri kontroverznej soche znázorňujúcej ženské nohy. Záber na sociálnej sieti okomentoval rečníckou otázkou: „Myslíte si, že táto foto v centre Bratislavy chce naznačiť, kde sme sa všetci dostali?“

BRATISLAVA – Kontroverzný! Vilo Rozboril (45) často poukzauje prostredníctvom svojej relácie Modré z neba na to, že v našom štáte niektoré veci nefungujú tak, ako by mali. Najnovšie však v snahe zdôrazniť potrebu zmien moderátor pritvrdil. Markizák sa totiž nechal zvečniť v plechovom ženskom lone, ktoré je súčasťou výstavy sochárskych diel v centre Bratislavy. Záber okorenil provokatívnym komentárom, čo vyvolalo medzi priaznivcami búrlivú diskusiu.

Pohoršil aj pobavil! Vilo Rozboril sa s fanúšikmi relácie Modré z neba delí nielen o životné príbehy účinkujúcich ľudí, ale aj o vlastné súkromie. Nedávno napríklad na fanušíkovskej stránke svojho programu zverejnil fotografiu, ktorá vznikla na potulkách bratislavskými ulicami.

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nepózoval v rozkroku obrovských ženských nôh a neokomentoval záber slovami: „Myslíte si, že táto foto v centre Bratislavy chce naznačiť, kde sme sa všetci dostali?“ Reakcie na seba nenechali dlho čakať. „100 bodov. Presne tam sme sa Vilko dostali, super foto,“ reagovala jedna z fanúšičok. A nebola jediná, ktorá zdieľala tento názor. Našli sa však aj takí, ktorí z fotografie príliš nadšení neboli. „Tomuto sa hovorí hnus, nie moderné umenie. Je to hanba. Dvíha sa mi z toho žalúdok,“ napísal jeden z priaznivcov.

Markizáka sme sa spýtali, aký má názor na takýto druh kontroverzného umenia. „Rozhodne tú sochu nepovažujem 100 metrov za sochou Hviezdoslava za dobre umiestenú. Asi aj preto moja irónia s ňou. To chce byť ironické najmä k nej, logicky,"  povedal nám k tomu Rozboril. Vy môžete svoj názor odprezentovať v diskusii pod článkom.

Tip: Dostali ste chuť na Modré z neba? Zistite či ho vysielajú na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu