Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pribratý Kollár: Bruškom dobieha partnerku Heringovú!

Boris Kollár teraz (na foto vľavo) a v minulosti. Viditeľne má plnšie líca. Zobraziť galériu (11)
Boris Kollár teraz (na foto vľavo) a v minulosti. Viditeľne má plnšie líca. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Chutí mu! Zdá sa, že známy slovenský podnikateľ Boris Kollár (46) sa už nevie dočkať príchodu svojho siedmeho potomka. Dokonca to vyzerá tak, že sa vcítil do kože partnerky Andrey Heringhovej (31). Aj on totiž pribral a zaobľuje sa mu bruško.

Boris Kollár nedávno zavítal do spoločnosti so svojou partnerkou Andreou Heringovou. Zatiaľ čo budúca mamička neskrývala rastúce bruško a vystavovala ho na obdiv, podnikateľ to svoje kryl. Viditeľne totiž pribral a tak maskoval prebytočné kilogramy zvislými pásikmi na širokej košeli. 

Boháča zrejme jeho partnerka rozmaznáva rôznymi dobrotami. „Áno, je pravda, že trochu pribral. Máme sa dobre, tak priberáme,“ skonštatovala s úsmevom brunetka, keď sme ju v súvislosti s boháčovými kilečkami navyše oslovili.

O tom, že obaja prežívajú šťastné obdobie, však nesvedčí len Borisova spokojnosť pretavená do tukových buniek. Na spomínanej spoločenskej akcii sa totiž tvárili ako čerstvo zamilovaný párik. Kollár svoju polovičku nespustil z očí a neustále ju hladkal po nohe.

Čo sa však týka podnikateľových kíl navyše, nevyzerá to tak, že sa mu ich podarí v blízkej dobe zhodiť. Chystá sa totiž do svojej vily v USA. A hoci tam s ním tehotná partnerka s veľkou pravdepodobnosťou nepocestuje a nebude mu vyvárať, za veľkou mlákou ho čakajú nástrahy  v podobe fastfoodov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu