Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rozborilova dovolenka s 3 ženami: Bol som ich otrok!

Okrem dcéry Katky (vľavo) a partnerky Zuzany Ťapákovej robila Vilovi Rozborilovi spoločnosť aj jeho potenciálna svokra. Zobraziť galériu (5)
Okrem dcéry Katky (vľavo) a partnerky Zuzany Ťapákovej robila Vilovi Rozborilovi spoločnosť aj jeho potenciálna svokra.

KRÉTA/BRATISLAVA - Užíval si v Grécku! Vilo Rozboril (45) sa len pred pár dňami vrátil z dovolenky. Tú trávil na slnečnom ostrove spolu s dcérou Katkou, partnerkou Zuzanou Ťapákovou (50) a s jej mamou. Ako nám moderátor prezradil, v tejto ženskej zostave ako jediný chlap trochu trpel. Napriek tomu je s pobytom maximálne spokojný.

Krátka pauza! Po odvysielaní poslednej časti Modrého z neba v jarnej sezóne sa Vilo Rozboril vybral na dovolenku. Využil tak týždeň, ktorý mu zostával do nakrúcania nových epizód pre jesennú programovú štruktúru. „Boli sme chutná zostavička - ja, moja dcéra, Zuzana a jej mama,” prezradil moderátor, s kým trávil čas na gréckom ostrove Kréta.

Z jeho slov vidno, že na tomto pobyte mali ženy poriadnu presilu. „Z toho vyplývajú dve veci. Že na žiadnom programe sme sa nevedeli zhodnúť a že ja som bol otrok,” povedal nám so smiechom Vilo. Ten sa snažil splniť prianie každej zo svojich spoločníčok, a tak bol na roztrhanie. „Ony si naozaj dobre oddýchli a ja oddychujem po návrate. Teraz ležím na gauči, prd robím, iba s vami komunikujem,” tvrdil nám Rozboril.

Nakoniec sa však ukázalo, že až také zlé to nebolo a markizák je celkovo s dovolenkou spokojný. „Jasné, že trošičku preháňam. Ostrov je krásny, Gréci boli milí, len o politike hovoriť nechceli. Rezort bol úplne super, nebo nádherne modré,” zhrnul svoje pocity z týždňa, ktorý strávil bez práce.

Tip: Pozrite si Modré z neba. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu