Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Divočina superstaristky v Hoteli: Rockymu ukázala lásku, kamerám bucľatý zadok!

Dominika Kukáňová v speváckej šou neuspela. Pri zvádzaní svojho súpera však skórovala. Zobraziť galériu (12)
Dominika Kukáňová v speváckej šou neuspela. Pri zvádzaní svojho súpera však skórovala.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Náruživá speváčka! Spomedzi všetkých súťažiacich z jojkárskej šou Hotel Paradise si azda najviac horúcich chvíľ užil Michal Rockwood (22). Najnovšie totiž po svalovcovi vyštartovala aj Dominika Kukáňová (21), ktorá v minulosti skúšala šťastie v SuperStar. Hoci vtedy svojim výkonom nikoho neohúrila, tentokrát sa stretla s úspechom. Mladíka totiž zviedla vášnivým tancom a šťavnatými krivkami!

Michal Rocky Rockwood sa zvýšenej pozornosti žien nevie nabažiť. Najskôr si užíval vo dvojici s Natáliou Šestákovou, neskôr poplietol hlavu Daniele Trojanovej. A do tretice si opäť zalaškoval s blondínkou. Využil na to súkromnú párty v priestoroch hotela, ktorá bola pre neho a plavovlásku odmenou za to, že spolu zvíťazili v jednej zo súťažných úloh.

Dvojica zahodila ostych a svojim súperom predviedla  vášnivé divadielko. „Ostatní súťažiaci boli zalezení na izbách a pozerali sa na nich cez okná. Tancovali skutočne náruživo, potom sa začali bozkávať a obchytkávali sa. Chvíľkami to vyzeralo tak, že sa pomilujú rovno na stole,“ prezradil nám o vášnivých momentoch zdroj zo zákulisia.

Zaujímavé je, že ešte pred pár dňami Rocky vyznával lásku Natálii, s ktorou mali k sebe veľmi blízko. Zdá sa, že popri vábeniu Dominiky Kukáňovej na ňu veľmi rýchlo zabudol.

V súvislosti s plavovláskou je tiež zaujímavé, že na televíznych obrazovkách nezažíva svoju premiéru. Už v minulosti sa totiž zúčastnila súťaže Česko Slovenská Superstar, kde sa stala terčom posmechu porotcu Paľa Haberu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu