Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Udobrovanie podľa Hotela Paradise: Po hádkach intímnosti v sprche!

Po hádkach si Natália a Michal užívali v sprche. Došlo aj na sex. Zobraziť galériu (10)
Po hádkach si Natália a Michal užívali v sprche. Došlo aj na sex.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Zmietajú nimi vášne! Natália Šestáková (24) tvorí v Hoteli Paradise pár s Michalom Rockwoodom (22). Táto dvojica sa však akosi nevie dohodnúť, či sa miluje alebo nenávidí. Takmer na všetko majú odlišné názory. Celé dni sa preto hádajú. Jediné, čo ich spája, sú intímnosti. Tie sa dostanú na rad aj dnes večer, kedy predvedú scénu v sprche ako z erotického filmu. Pod rúškom noci príde aj na sex.

Bude sa na čo pozerať! Dnešná epizóda Hotelu Paradise prinesie výbuchy emócií, ale aj vášne. Už dlhšiu dobu vznikajú hádky medzi Michalom Rockwoodom a jeho partnerkou Natáliou Šestákovou. Inak tomu nebude ani teraz. Dokážu sa škriepiť prakticky celý deň.

Sú však momenty, kedy si rozumejú až nadmieru. Sprchu si napríklad vychutnávajú spoločne. A samozrejme, nahí. Potom nechýbajú ani intímnosti. „Zväčša sa celé dni hádajú a v noci spolu sexujú,” povedal náš zdroj zo zákulisia. Zdá sa teda, že na svoje opačné názory párik pod rúškom tmy úplne zabúda.

V súvislosti s posteľnými radovánkami treba podotknúť, že prvými "preborníkmi" v Hoteli Paradise boli Leo Beránek a Nela Slováková. Pudom dali voľný priebeh napriek tomu, že každý z nich tvoril v tom čase pár s inou osobou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu