Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pipinky z Hotela Paradise: Už sa herečkujú pri Dunaji s vyvalenými prsiami!

Natália Šestáková (vľavo) a Dominika Kukáňová (vpravo) odhaľujú svoje prednosti v hlbokých výstrihoch. Zobraziť galériu (8)
Natália Šestáková (vľavo) a Dominika Kukáňová (vpravo) odhaľujú svoje prednosti v hlbokých výstrihoch.

BRATISLAVA – Užívajú si svojich päť minút slávy! Jojkárska šou Hotel Paradise ešte stále nemá svojho víťaza. Avšak finalisti, ktorí na televíznych obrazovkách stále bojujú o rozprávkovú výhru, sa už vo veľkom pretŕčajú v uliciach Bratislavy. Stredobodom pozornosti nie sú len kvôli známym tváram, ale aj vďaka outfitom, v ktorých odhaľujú prednosti.

Pointa šou Hotel Paradise spočíva v budovaní si partnerských vzťahov. Mnohí súťažiaci si v luxusnom hoteli užili nielen horúce chvíľky, ale našli si aj nových kamarátov.  Ako vidno, finalisti sú si blízki aj po návrate do bežného života.

Koncom uplynulého týždňa sme niektorých súťažiacich stretli na nábreží Dunaja. Bratislavčanky Natália Šestáková a Lívia Cirmanová si spoločne s Dominikou Kukáňovou a Martinom Klušákom užívali čerstvo nadobudnutý status celebrity. Paradoxné je, že väčšina zo štvorice na televíznych obrazovkách stále bojuje o výhru v súťaži. Šou sa totiž nakrúcala s niekoľkotýždňovým predstihom.

Spomínané posedenie pri kávičke si účastníci vychutnávali podobne, ako nedávno v priestoroch luxusného hotela. Nechýbali cigaretky v rukách a ani hlasný smiech. Ženská časť osadenstva navyše nezabudla zvýrazniť svoje prednosti v hlbokých výstrihoch. Efekt zvodkýň zaklincovali krátkymi sukničkami. Či im tento zámer vyšiel, necháme na vaše posúdenie.

Tip: Pozriete si šou Hotel Paradise alebo nejaký akčný film? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu