Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fanúšička Šóošová: Moderovala len v hokejovom mini drese!

Lenka Šóošová sa na obrazovke objavila v národných farbách. Zobraziť galériu (3)
Lenka Šóošová sa na obrazovke objavila v národných farbách.

BRATISLAVA - Netradičné! Moderátorka Lenka Šóošová (36) je známa svojím extravagantným štýlom. Keď si náhodou oblečie šaty alebo sukňu, musí byť tento kúsok naozaj niečím zaujímavý. Inak tomu nebolo ani dnes ráno. Moderátorka sa v živom prenose objavila v hokejovom drese v nezvyklej úprave.

Lenka Šóošová dnes v Teleráne divákov určite zaujala. Moderovala totiž v šatách, ktoré sa maximálne hodili na deň, kedy sa naši hokejisti vracajú z Helsínk so striebornými medailami. „Bol to môj nápad. Ušili mi ich priamo z hokejového dresu,” prezradila nám o outfite tmavovláska.

Minišaty pritom vôbec nepatria k oblečeniu, ktoré by Lenka vyhľadávala. „Určite by som sa lepšie cítila v kompletnom výstroji, aj s brankárskymi rukavicami. Sukne nie sú moje obľúbené. Ale pre mňa sú naši chlapci strieborno-zlatí a kvôli nim som urobila výnimku,” povedala nám Šóošová.

Paradoxné je, že ona sama športové prenosy nesleduje. A evidentne už vôbec nie tie, kde ide naozaj o veľa. „Som fanúšička, ale hokej nepozerám kvôli nervozite. Pozriem si len výsledky,” priznala nám moderátorka.

Lenka Šóošová v šatách ušitých z hokejového dresu.
Zobraziť galériu (3)
Lenka Šóošová v šatách ušitých z hokejového dresu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu