Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miro Šatan bol online: Blafák proti Čechom som si dal patentovať!

Miro Šatan Zobraziť galériu (2)
Miro Šatan

BRATISLAVA – Aj keď pred médiami vyhlásil, že po všetkých oslavách sa chce teraz stiahnuť a venovať svojej rodine a oddychu, predsa len si našiel čas na online rozhovor s vami. Zaujíma vás, ktorý zo štyroch medailových úspechov mu v pamäti rezonuje najviac? Alebo ako mu chutili dva góly v sieti Čechov, ktoré Slovákov posunuli do finále? Bude pokračovať v bratislavskom Slovane, ktorý mieri do KHL?

Pýtajte sa Mira Šatana (37), ktorý bude ONLINE už dnes od 10:00.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

01.06.2012 11:21 - otázka od Peter
Ahoj Miro, na zaklade Tvojej reklamy prihlas dieta na hokej som poslal prihlasku do miestneho klubu,ale zatial sa mi nikto neozval,ako postupovat? Inak gratulacia velka k uspechu,boli ste super :-ň
Určite sa Vám ozvú. Momentálne je hokejovo hluché obdobie a myslím si, že tie kluby sa novým záujemcom ozvú pred začiatkom ďalšej sezóny. Želám veľa radosti z hokeja a úspechov rodičom aj deťom. Ďakujem za všetky vaše otázky. Prajem pekný deň.
01.06.2012 11:15 - otázka od Mirec
Pozdravujem a gratulujem Vám Miro. Kde sa vidíte tak o 10 rokov?
Sám so zvedavý, ale ani to nechcem vedieť, lebo potom by tých ďalších desať rokov bolo nudných.
01.06.2012 11:13 - otázka od Tomy
Zdravim pan Satan.Mozno otazka je trosku od veci ale snad mi mozes dat niaku radu.Som totiz dost chudy a myslim ze vy mate niake typy na stravu ktora by mi pomohla riadne pribrat.(=
Keď som bol tínedžer a chcel som pribrať, počul som, že najlepšie na pribratie je piť surové vajcia ;))) Dobrú chuť.
01.06.2012 11:11 - otázka od peter
neplanuješ si založiť vlastne hokejove mužstvo mladíkov ,ako Zdeno Cíger ?
Neplánujem a Zdenovi držím palce.
01.06.2012 11:09 - otázka od hosť
Miro gratuluje k striebru a poviem to na rovinu na MS si hral lepšie ako v extralige.Moja otázka čo je v hokeji doležitejšie talent alebo tvrdá drina.Sám mám doma dvoch malých hokejistov.
Talent nestačí, aj keď je veľmi dobré mať. Vždy však budete potrebovať veľa tvrdej driny a veľa tvrdej práce. Je veľa prípadov, keď sa hokejisti dostali na najvyššie méty aj bez talentu. Takže želám chuť do práce.
01.06.2012 11:08 - otázka od Martin
Ahoj Miro. Vďaka za pekny uspech na MS. Proti Rusom ste už nevladali fyzicky alebo ako?:)
Fyzicky sme určite vládali. Je pravda, že Rusi mali kvalitatívne mužstvo na úplne inej úrovni ako my a myslím si, že po víťaznom zápase s Čechmi sme v kabíne prežívali oveľa väčšiu eufóriu ako Rusi po víťaznom zápase s nami. Takže tá prehra sa ľahšie potom zniesla.
01.06.2012 11:04 - otázka od Anička
Ahoj Miro, veľka vďaka za krásny šampionát a za super hokejový zážitok, ako to robíš, že aj napriek veľkým úspechom posobíš vždy tak skromne?:-) Z ktorého privítania našími fanušíkmi máš vačší zážitok, z MS 2002-zlato alebo teraz z toho striebra? Prajem Tebe ale aj Tvojej krásnej rodinke veľa zdravia, spokojnosti a rodinnej pohody, nech sa Ti darí:-)
Obidve boli krásne. Veľkolepejšie bolo asi privítanie teraz, keď sme sa vrátili z Fínska. Myslím, že aj ľudia boli vyhladovaní po úspechu, takže tie oslavy boli veľmi spontánne a v niektorých prípadoch až dojímavé.
01.06.2012 11:02 - otázka od falo
dobry den.v prvom rade chcem povedat ze ste mojim oblubenym sportovcom.na lade vzdy v pravu chvilu,strielajuc rozhodujuce goly...len neviem ci je to len moje zdanie ale tento rok ste sa mi zdali ovela prchkejší v drese slovana.zapájali ste sa do potýčiek a pod. čím to je? :)
Nemyslím si, že som bol tento rok prchkejší ako po minulé roky, ale je pravda, že som musel v extralige odpovedať na veľa provokácií, na ktorých si niektorí mladší hráči budovali sebavedomie. Takže moja prchkosť je len vec uhla pohľadu.
01.06.2012 10:56 - otázka od Viliam
Mirko, žiadna otázka...len vrelé podakovanie za všetko, čo ste s chlapcami pre naše Slovensko spravili....ked ste hrali, nepracovali sme, ale sledovali vás v telke, rádiu .. na nete DAKUJEME
Nevadí, my sme pracovali za vás :)
01.06.2012 10:55 - otázka od Martin
Nazdar Miro, Svojim pristupom a talentom si dosiahol strasne vela. Paci sa mi Tvoje odhodlanie a bojovny duch. Blafak na Kovara proti Cechom vo vlastnom oslabeni bol ukazkovy. Drzim Ti palce v dalsej kariere
Ďakujem a na ten blafák som podal žiadosť na Patentový úrad, aby ho zaregistrovali ;)
01.06.2012 10:54 - otázka od el
Dakujeme ti, slovensko dlho nebolo také súdržné,ako ked si dal gól proti čechom ;)
Som rád, že Slovensko vie dať najavo takú súdržnosť a želám, aby Slovensku tá súdržnosť aj dlho vydržala.
01.06.2012 10:51 - otázka od pracovny kolektiv
ahoj.gratulujeme k striebornym medajlam.vsetci sme fandili a najvacsiu radost sme mali z tvojich golov v ceskej sieti:) a chceme sa spytat ci este mas pre nich neake pripravene.dakujeme.drzime palce.
Dúfam, že nejaké góly mi ešte v zásobe zostali aj pre budúcnosť. Keď to zdravie dovolí a budem reprezentovať, tak dúfam, že vám radosť ešte urobím.
01.06.2012 10:49 - otázka od Vlado
Ahoj Miro. Gratulujem k uspechu na MS. Mam len jednu otazku. Prides s mediailou aj do rodnych Topolcian? Mame tento rok vyrocie 80 rokov o vzniku organizovaneho hokeja, bolo by to pekne obohatenie oslav.
Áno, práve sa chystám do Topoľčian v rámci Medzinárodného dňa detí na topoľčianskom zimnom štadióne.
01.06.2012 10:45 - otázka od Patrik
Akú má podľa Vás slovenský hokej perspektívu na najbližších 10 rokov? Je nová generácia rovnako silná ako bola tá Vaša? podotázka: Slovenských hráčov v NHL je menej, postačujú na top kvalitu európske ligy?
Je dobré, že vznikla KHL, ktorá zdvihla európsku úroveň hokeja - vznikla tak konkurencia pre NHL. Myslím, že táto liga nám bude udržiavať tú kvalitu, ktorú budeme potrebovať do reprezentácie. Perspektívu na 10 rokov dopredu neviem úplne odhadnúť. Myslím, že mladí chalani majú svoje sny a túžbu vyhrávať a to bude takým hnacím motorom v budúcnosti slovenského hokeja.
01.06.2012 10:43 - otázka od Ondro
Ahoj Miro:-) Chcem sa Ti podakovat za prikladnu reprezentaciu a ochotu pomoct,aj ked to viaceri odmietaju,hlavne ked sa nedari..Tvoj cit pre rozhodujuce goly mas asi od Pana Boha..Zo srdca Ti zelam,aby si este v Soci ziskal s teamom zlato a zapisal sa tak do Triple gold clubu!Urcite si to zasluzis!! Vela zdaru a uspechov v hokeji aj v sukromi..
Ďakujem. Soči je ešte ďaleko a neviem, aká bude situácia o dva roky a ešte neviem, kde budem o dva roky.
01.06.2012 10:40 - otázka od orech
Zdravim, najprv gratulujem k striebru, ked si hral v Pittsburgu ako si vychadzal s Crosbym, pretoze mne pride ako EGOKING, urcite ja to naj hrac, ale trocha pokory by mu neuskodilo a este s ktorym hracom sa ti pocas tvojej kariery v NHL hralo najlepsie. Dik.
Okrem Crosbyho som nikdy nemal možnosť hrať s nejakými veľkými hviezdami, ktoré vždy majú nejaké svoje muchy. Priznám sa, že viac mi vyhovovali hráči ako Curtis Brown v Buffale alebo David Krejčí v Bostone.
01.06.2012 10:38 - otázka od Jano
Ahoj Miro. Chcem ti podakovat za uzastne zazitky pocas MS. Davno som nemal taku radost. Dufam, ze ta este v repre vela krat uvidime a budeme sa opat tesit z niakeho uspechu. Vela stastia :-) P.S. Chcem aby si vedel ze i v Trencine mas vela fanusikov, i napriek tomu co sa dialo pocas ligy na TN stadione. Velmi ma to pokrikovanie na teba mrzelo.
No teším sa, že aj v Trenčíne mám nejakých fanúšikov, lebo keď po mne lietali počas play off mobily, tak to tak nevyzeralo. Ja mám Trenčín rád, odohral som tam dva roky a mám tam spomienky aj veľa kamarátov. Takže to pokrikovanie ignorujem.
01.06.2012 10:36 - otázka od Miloš
Mirko chcel by som sa ti veľmi pekne poďakovať za tvoj prínos do slovenského hokeja, aj keď si nás východniarov troška sklamal s tým slovanom, ale určite ťa za to neprestaneme mať radi. Tešíš sa inak na KHL?
Východniarov, ak som sklamal, tak sa dodatočne ospravedlňujem. Ale každý musí hrať naplno za svoje farby. My sme zase potešili veľa ľudí tu v Bratislave. Dúfam, že keď sme už hrali za repre, tak východniari a západniari fandili spoločne a všetci sa tešili z nášho úspechu :)
01.06.2012 10:33 - otázka od baša
chcela by som sa opýtať čo citiš po tolkých rokoch v reprezentacii ked vybehnes v zapase na lad ? mavas ešte stale tremu ? si sapokojny s poslednymi majstrovstvami ? my vsetci slovaci sme sa na vas neskutočne hrdi a dufam ze ste to citili pri kazdom gole ten krik zo slovenska :) dakujem
Trému už nemávam, ale pred zápasom s Čechmi som mal po dlhej dobe také jemné šteklenie žalúdku pred zápasom. Samozrejme, s výsledkom z posledných MS sme spokojní. Bolo to viac, ako čokoľvek od nás niekto očakával a za podporu ďakujeme, bolo ju samozrejme cítiť.
01.06.2012 10:31 - otázka od Arthys
Zdravim ta Miro, dufam ze is to precitas aspon...sice ta nepoznam osobne ale ako posobis v telke a pod si chlapik s najvacsiou reps najlepsou charizmoou aku som kedy videl :D Ako dlho este planujes reprezentovat slovensko? Dufam ze cim dlhsie :)
Kým mi chuť, zdravie a forma vydrží... :)
01.06.2012 10:28 - otázka od Iveta T.
Ahoj Mirko, ešte stále dokážeš pozametať zo súpermi, aj keď sú mladší! To sa mi páči, len tak ďalej. Tie 2 góly do českej bránky mi urobili ohromnú radosť. Najviac sa mi na Tebe páči, že vždy neváhaš ísť reprezentovať. Nepamätám MS, kde by si ty chýbal. A zato palec hore. Veľa šťastia v súkromnom živote a pekný deň prajem.
Ďakujem. Tie dva góly aj mne urobili ohromnú radosť.
01.06.2012 10:26 - otázka od pavol
Pán Šaran, ďakujem za reprezentovanie SR Vám a celému tímu A chcel by som počuť Váš názor na situáciu, ktorá ma znepokojuje, Keď čítam diskusné fóra, tak sú plné urážok a dehonestácii, zo strany prívržencov pravicových politických strán, ktorí hrubo nadávajú na to, že ste sa mužstvo zúčastnilo slávnostného obedu s Ficom, ktorého nenazvú inak, ako boľševik, zlodej...... Čo by ste odkázali takým ľuďom ? Ďakujem za odpoveď, prajem pekný deň Pavol
Myslím si, že je úplne jedno, či momentálne vládne pravica alebo ľavica. Myslím si, že každý premiér alebo prezident pozýva úspešné mužstvo k sebe a my to vnímame ako ocenenie našej práce.
01.06.2012 10:25 - otázka od andrej
Nazdar Miro, neplanujes prist pozret na Orange Summer na duchonku? rad by som ta tam stretol ;)
Ďakujem za pozvanie.
01.06.2012 10:25 - otázka od martin
Miro, co si nekupis poriadne auto, chodis na tom starom medvedovi...ved reprezentuj trosku aj v sukromi, nie len na lade, odporucam ti maserrati quattroporte.
Ďakujem, ale môj medveď je v dobrej forme.
01.06.2012 10:24 - otázka od peter
myslíš si ,že sme schopní sa z dnešnými mladými hokejistami posúvať dopredu v danej ekonomickej situácii ? :)
Ja si myslím, že hokej sa stále posúva dopredu, aj my sa posúvame dopredu. Máme veľa mladých hráčov a bude len na nich, aké výsledky budú robiť a koľko radosti spravia slovenským fanúšikom.
01.06.2012 10:23 - otázka od natali
Mirko, nikto tak vzorne nereprezentuje slovensky hokej ako ty. dojdes vzdy, ked mozes. nikdy sa nevyhovaras na "zranenie" ci unavu, co s oblubou robia niektori tvoji kolegovia. za to ti patri velke uznanie a vdaka. si jediny, kto nosi na krku vsetky styri medaily a to o niecom svedci. to uz asi nikto neprekona a toto prvenstvo ti pravom patri. chcem ti zazelat este vela zdravia a stastia ci uz ako aktivnemu hracovi alebo mozno neskor trenerovi :)
Ďakujem za názor. Vážim si ho. Na trénerstvo ambíciu zatiaľ nemám, ale možno niekedy v budúcnosti - keby mi to chýbalo, tak sa k tomu vrátim.
01.06.2012 10:22 - otázka od peter
Miro chceš v budúcnosti viest, našu reprezentáciu ? :))
Nemám takú ambíciu, ale nevylučujem, že keby mi hokej veľmi chýbal, ak sa k nemu vrátim, že by som bol nejakou formou nápomocný slovenskej reprezentácii.
01.06.2012 10:21 - otázka od Denis
Zdravím Vás pán Šatan. Som fanúšik Slovana. Potešte nás a povedzte, že zostanete zaň hrať aj ďalšiu sezónu. Alebo je tu nejaký iný klub, ktorý by ste uprednostnili? Vďaka za odpoveď.
Zdravím vás. Momentálne mám hlavu nastavenú na oddych a keďže ide leto, nad hokejom sa mi rozmýšľať nechce. Budem to riešiť až o nejaký čas.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu