Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Sklovská o kontroverzných outfitoch: Predbehla som dobu!

Sisa Sklovská sa nebojí experimentovať. Pri výbere vhodného oblečenia vsádza na extravaganciu. Zobraziť galériu (10)
Sisa Sklovská sa nebojí experimentovať. Pri výbere vhodného oblečenia vsádza na extravaganciu. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Vždy púta pozornosť! Sisa Lelkes Sklovská (45) zaujme takmer na každej spoločenskej akcii extravagantným outfitom. Najnovšie k sebe ladí už aj manžela Juraja Lelkesa (60). Naposledy vyrazili ruka v ruke na večierok v oblečení s leoparďou potlačou. Speváčka nám o svojom štýle obliekania prezradila, že v móde predbehla dobu.

Nedávno pútal párik Lelkesovcov pozornosť svojim výstredným leopardím zladením, ktoré zvolili na párty. Speváčka podčiarkla škvrnitý efekt zlatou páskou určenou na vstup do VIP salónika, ktorú si pripla priamo na krk.  

Nevšedný model predviedla aj na inej akcii. V tomto prípade stavila na rifľovinu, zlatý top a výrazné náušnice.  Samozrejme, aj tentokrát k sebe zladila svoju polovičku. „Všetko si navrhujeme sami. Toto je outfit, ktorý mi kedysi urobil jeden veľmi známy český návrhár. Rozhodla som sa, že ho znovu oživím. Myslím si, že je to na mieste, keďže rifľovina ide opäť do módy,“ povedala na margo oblečenia.

Ako o sebe tvrdí interpretka, v móde je doma. „Dovolím si povedať, že som predbehla dobu. Už ako malá som sa zaujímala o módu. To, čo som si kedysi vysnívala ako mladé dievča, je teraz najmódnejšie,“ uzavrela tému obliekania speváčka. Viac sa dozviete z videa pod článkom. 

Sledujte TOPKY TV: Sisa Sklovská s manželom Jurajom Lelkesom hovoria o móde a obliekaní.

Lelkesovci 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu