Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Krik Sklovskej, nadšenie Ťapákovej: Vo vytržení ako tínedžerky!

Sisa Lelkes-Sklovská (vľavo) kričala od nadšenia. Zuzane Ťapákovej (vpravo) neschádzal úsmev z tváre. Zobraziť galériu (23)
Sisa Lelkes-Sklovská (vľavo) kričala od nadšenia. Zuzane Ťapákovej (vpravo) neschádzal úsmev z tváre.

BRATISLAVA – Odviazali sa! Včera večer sa konal exkluzívny koncert britského speváka Toma Jonesa (72), ktorý na Slovensko zavítal vôbec po prvýkrát. Túto výnimočnú príležitosť si nedali ujsť ani generálna riaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková (50) a speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (46). Z legendy hudobnej scény boli obe dámy také nadšené, že svojim správaním chvíľkami pripomínali pojašené školáčky.

Najlepšia oslava! Legendárny spevák Tom Jones včera vystúpil na privátnom koncerte pre VIP klientov spoločnosti Slovak Telekom. Hoci práve v ten istý deň oslavoval svoje 72 narodeniny, málokto by mu vek uveril. Bol totiž vitálny a plný energie. „Neviem si predstaviť lepšiu oslavu, ako stáť na pódiu a spievať,“ poznamenal s nadšením v hlase interpret, ktorý od organizátorov podujatia dostal kyticu kvetov. Publikum mu dokonca zaspievalo aj Happy Birthday.

Spevák sa netajil tým, že sa mu naša krajina pozdáva. „Som tu po prvýkrát, ale určite nie naposledy,“ zakričal do mikrofónu smerom k priaznivcom, ktorí na túto poznámku reagovali nadšeným potleskom a pokrikom.

Medzi vybranými hosťami sa zabávalo aj viacero známych tvári. Azda najviac si koncert užívala speváčka Sisa Lelkes-Sklovská, ktorá výkony legendy oceňovala hlasnými výkrikmi a výskaním. Na niektoré známe hity si spoločne s manželom Jurajom dokonca aj zatancovali.

V eufórii z Toma Jonesa, ktorý má stále obrovskú charizmu, bola aj Zuzana Ťapáková. Tá dorazila na podujatie s partnerom Vilom Rozborilom. Generálna riaditeľka televízie Markíza rozdávala úsmevy na všetky strany. „Na koncert som sa veľmi tešila, hoci som bola unavená a išla som tam už so zvyškom síl. Najväčším prekvapením pre mňa bolo to, že ma stále rovnako mladistvý hlas," povedala nám na adresu toho Zuzana. Markizáčka sa netajila tiež tým, že sa jej takto naplnila jedna z jej veľkých túžob. „Priznám sa, že sme sa ho v minulosti snažili získať na naše eventy. Bolo to mojím snom a som rada, že som ho mohla zažiť naživo," uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu