Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sklovská netrafila dĺžku šiat: Vykukli tyrkysové nohavičky!

Sisa Lelkes-Sklovská pri sedení jednoducho neustrážila minišaty a ukázala bielizeň. Zobraziť galériu (22)
Sisa Lelkes-Sklovská pri sedení jednoducho neustrážila minišaty a ukázala bielizeň.

BRATISLAVA - Opäť stredobodom pozornosti! Sisa Lelkes-Sklovská (46) má aj krátko pred päťdesiatkou úžasnú postavu a nebojí sa ju ukázať. Na štvrtkové predstavenie charitatívneho projektu si preto ako oblečenie zvolila pestré minišaty. Tie sa síce dokonale hodili k horúcemu dňu, no ako sa neskôr ukázalo, speváčku zradili. Pri pózovaní v naleštenom veteráne totiž vystavila do objektívov svoje nohavičky. Rovnaké faux pas sa konalo aj na samotnej tlačovej konferencii.

Ako vravia bratia Česi, „chybička se vloudila”. Táto veta dokonale sedí na Sisu Sklovskú, ktorá sa najnovšie zapojila do charitatívneho projektu. Ten má pomôcť Detskej fakultnej nemocnici a viacerým chráneným dielňam. K akcii Pomôže celé Slovensko, ktorá sa bude konať 9. septembra, prebehla aj tlačová konferencia.

Na míting s médiami sa speváčka patrične vyparádila. Pre horúci letný deň zvolila pestré minišaty, ku ktorým zladila aj lak na nechty - každý prst jej žiaril inou farbou. Dokonalosť jej výzoru ale narušila dĺžka outfitu. Kým pri státí Sisa odhaľovala len štíhle nohy, pri sedení ukázala aj tyrkysové nohavičky. Veď sa presvedčte sami v našej GALÉRII.

Sledujte TopkyTV: Nakrúcanie spotu k charitatívnej akcii.

Pomaha cele Slovensko - Ilustrak

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu