Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozborila sklamalo Modré z neba: Za toto by som sa vyfackal!

Vilo Rozboril dal šancu Stanovi (v krúžku), ktorý ho sklamal. Najviac ale svoju manželku Magdalénu. Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril dal šancu Stanovi (v krúžku), ktorý ho sklamal. Najviac ale svoju manželku Magdalénu.

BANSKÁ BYSTRICA - Šanca, ktorú si nezaslúžil! Vilo Rozboril (44) zjavne vôbec nie je nadšený z príbehu, ktorý sa dnes odohrá v rámci jeho relácie. Do Modrého z neba totiž napísal Stanislav Eremiáš (23), ktorého takmer hneď po svadbe opustila manželka Magdaléna (23) aj so synom Damiánom (3 týždne). Mladík sa chce zmieriť, no nedokáže sa polepšiť. Sklame nielen svoju ženu, ale aj moderátora a mestskú políciu.

Vilo Rozboril sa vo svojej relácii najnovšie rozhodol pomôcť mladým manželom Stanislavovi a Magdaléne, ktorým sa rozpadol vzťah už zakrátko po svadbe. Príčinou bol ženích, ktorý mal na problémoch v spolužití najväčší podiel. „Klamal som, že si zháňam robotu, potom, že ju mám. Vtedy už bolo dieťa na ceste. Ku kríze došlo už pred svadbou, ale chceli sme mať pre to dieťa rodinu a mysleli sme si, že sa to napraví všetko, ale ja som to nenapravil vôbec, priznal Stano.

Vďaka Modrému z neba preto dostal šancu uchádzať sa o prijatie do Mestskej polície v Banskej Bystrici. Ale Magdaléna alias Meggi mu neverila ani vtedy, keď absolvoval fyzické testy a mal stanovený termín nástupu. A ukázalo sa, že mala pravdu.

Stano sa totiž v určený deň na políciu nedostavil a zmluvu nepodpísal. Podľa náčelníka mestskej polície v Banskej Bystrici PhDr. Ľubomíra Piterku jeho nástup už nie je zo zákonných dôvodov možný. A tak mladý otecko opäť sklamal. Aj napriek jeho minulosti mu Rozboril dal šancu, ktorú však nevyužil a príbeh sa neskončil šťastne.

Samotnému moderátorovi je ľúto, ako to dopadlo. Dokonca sa vyjadril, že je prvýkrát v živote sklamaný, že Modré z neba splnilo nejaký sen. „Úplne som mu naletel. Najradšej by som sa prefackal. Takto sme ubrali miesto v relácii niekomu, kto by si našu pomoc viac vážil,” okomentoval túto story Rozboril, ktorého vzniknutá situácia aj poriadne naštvala. „Pekne ma nas.al,” nedával si Vilo servítku pred ústa na facebookovej stránke svojej relácie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu