Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Judínyovej nočný flirt so Skrúcaným: Števo si to bez Dominiky užil!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný pôsobili ako zohratý párik. Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný pôsobili ako zohratý párik.

BRATISLAVA - Majú k sebe blízko! Štefan Skrúcaný sa v nedeľu stal hosťom už tretieho ročníka Jozefovskej meninovej párty. Zabávač po turbulenciách vo svojom vzťahu dorazil bez partnerky Dominiky Lukáčovej. Jej neprítomnosť sa však na hercovej nálade neodrazila. Celý večer sa totiž výborne zabával v spoločnosti Eriky Judínyovej, s ktorou po polnoci ovládol tanečný parket.

Noc patrila týmto dvom! Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa v nedeľu objavili na luxusnej meninovej párty, ktorú zorganizoval Jozef Oklamčák pre svojich menovcov a kamarátov. Na akcii sa herec a moderátorka vynikajúco zabavili. No nielen to. Správali sa k sebe dosť dôverne. Zaujímavé je, že niečo podobné predviedli už aj v minulosti.

Galéria: Fotoreportáž z Jozefovskej párty

Zabávač dorazil na akciu bez Dominiky Lukáčovej. Dôvod je ten, že ich vzťah od konca minulého roka prechádza krízou. No keďže sa s markizáckou redaktorkou nedávno objavil v spoločnosti, zisťovali sme, prečo s ním teraz neprišla a ako to medzi nimi v súčasnosti vyzerá. „Momentálne po všetkých tých turbulenciách vnímam život tak, ako beží a nemám žiadne dlhodobé plány. S Dominikou sme sa v podstate dohodli, že sa dohodneme,” povedal nám pomerne záhadne.

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, dlhodobé plány sa mu neosvedčili. Preto žije zo dňa na deň a nič nerieši. „Som tu s kamarátmi a kde budem zajtra, ešte neviem,” vyhlásil. Dôkazom toho, že si naozaj užíva každú chvíľu, môže byť aj to, že si večer vychutnal plnými dúškami v spoločnosti Eriky Judínyovej. Od nej sa prakticky nepohol. Dvojica si hrkútala a pripíjala špeciálnou Jozefovskou vodkou, ktorá bola vytvorená pre túto príležitosť.

Moderátorka a herec spolu neobišli ani tanečný parket, kde sa zvŕtali spolu s hosťami vo víre zábavy do neskorých nočných hodín. „So Štefanom sa poznáme dlhé roky. Sme dobrí priatelia a nikdy sme neprekročili hranicu kamarátstva,” tvrdila nám Judínyová, keď sme sa jej spýtali na to, aký má so Skrúcaným vzťah. V nedeľu večer to však nevyzeralo až tak nevinne, ako tvrdí tvár markizáckej Smotánky.

Jozefovská párty

Tip: Pozrite si Smotánku s Erikou. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu