Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mamička Krainová opäť tehotná? Veď pije víno!

Simona Krainová bola so svojím manželom Karlom Wágnerom v piatok v Bratislave. Blondínka si dopriala pohár vína. Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová bola so svojím manželom Karlom Wágnerom v piatok v Bratislave. Blondínka si dopriala pohár vína.

BRATISLAVA – Modelke Simone Krainovej (39) sa rola matky očividne zapáčila. Podľa informácií českého portálu super.cz je totiž blondínka v treťom mesiaci tehotenstva. Synčekovi Maxovi (1,5) by teda mohol už čoskoro pribudnúť súrodenec. Správy o požehnanom stave však spochybňuje fakt, že si počas piatkovej návštevy Bratislavy dopriala víno. Žeby išlo iba o zdravotný pohárik?

Rodina na prvom mieste! Simona Krainová sa začiatkom septembra roku 2010 tajne vydala za podnikateľa Karola Wágnera. V čase, keď mu povedala svoje „Áno“, už päť mesiacov nosila pod srdcom ich spoločného potomka. Synčekovi dali meno Max.

Podľa informácii českého serveru super.cz má blondínka opäť dôvod na radosť. Svojmu manželovi by vraj mala už čoskoro porodiť druhé dieťa. Radostnú novinku údajne prezradila zatiaľ len rodine a svojim najbližším priateľom. Blondínku sme oslovili, aby sme jej k tehotenstvu zagratulovali. „Ďakujem za blahoželanie, ale je predčasné. Sú to iba špekulácie novinárov,“ povedala nám k tomu Krainová.

Treba však podotknúť, že modelka je veľká tajnostkárka. Už počas prvého tehotenstva sa snažila držať radostnú novinku v tajnosti čo najdlhšie. V tom čase účinkovala v tanečnej šou Let´s Dance, z ktorej kvôli zdravotným problémom odstúpila. Až neskôr sa ukázalo, že už vtedy čakala bábätko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu