Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Modelka Krainová skončila v Rambovej posteli: Pozrite, ako sa k nej túlil!

Modelka Simona Krainová a Sylvester Stallone si boli blízki. Zobraziť galériu (7)
Modelka Simona Krainová a Sylvester Stallone si boli blízki.

PRAHA – Extra úlovok! Česká modelka Simona Krainová (39) má za sebou viacero vzťahov so známymi mužmi. Najnovšie ale svojich priaznivcov zaskočila odtajnením informácie, že v minulosti skončila v posteli hviezdy svetového rangu. Blondínka totiž ako devätnásťročná žubrienka očarila Sylvestra Stalloneho (66), ktorý sa preslávil napríklad aj filmovou úlohou akčného hrdinu Ramba.

Sylvester Stallone bol v deväťdesiatych rokoch idolom mnohých žien a dievčat. Viaceré z nich o svalnáčovi snívali a túžili ho vidieť na vlastné oči. Simone Krainovej sa však vďaka práci modelky podarilo s filmovým Rambom zblížiť oveľa viac.

Potvrdzujú to fotografie, ktoré si blondínka najnovšie zverejnila na sociálnej sieti. Na súkromných záberoch je totiž vidno, že Simona a Sylvester si boli blízki. Spoločne sa napríklad nechali zvečniť aj pri posteľnom objatí. „Bolo to robené len ako vtip pre mojich kamarátov,“ poznamenala so smiechom Krainová v rozhovore pre český denník Blesk.

Dvojica sa zoznámila v Paríži, kde Simona pracovala ako modelka. „Na niekoľko mesiacov strávených po jeho boku sa nedá len tak zabudnúť,“ priznala blondínka, ktorá však popiera, žeby vzťah medzi nimi bol viac než kamarátsky. „Boli sme priatelia,“ dodala.

Ako tiež Krainová prezradila, Stallone na ňu spravil veľký dojem. „Bol veľmi milý a vtipný spoločník,“ poznamenala na adresu akčného hrdinu. Z jej slov je však zrejmé, že ich sympatie boli vzájomné. „Nebudem tajiť, že ako devätnásťročnému dievčaťu mi jeho pozornosť robila dobre,“ uzavrela blondínka s úsmevom.

Simona Krainová má za sebou viacero vzťahov so známymi mužmi. Jej prvou veľkou láskou bol herec Sagvan Tofi. Ten v rovnakom čase randil aj so speváčkou Darou Rolins. Keď to obe krásky zistili, pustili milenca k vode a stali sa s z nich najlepšie kamarátky.

Ďalším dôležitým mužom v živote blondínky bol moderátor Bořek Slezáček, za ktorého sa aj vydala. Manželstvo im však po dvoch rokoch krachlo. V súvislosti s Krainovou stojí za zmienku aj vzťah s mladým hokejistom Jiřím Hudlerom. Ten však stroskotal vo chvíli, keď sa na verejnosti objavila informácia, že športovec podviedol krásku s prostitútkami. V súčasnosti našla modelka šťastie po boku podnikateľa Karla Vágnera, ktorému už čoskoro porodí druhé dieťatko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu