Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Krainová už nikoho neoklame: Pozrite, aké má tehotné bruško!

Simone sa pod šatami črtá zaoblené bruško. Zobraziť galériu (8)
Simone sa pod šatami črtá zaoblené bruško.

BRATISLAVA – Je zbytočné to tajiť! Simona Krainová (37) už vyše mesiaca buď popiera svoje tehotenstvo, alebo odmieta odpovedať na otázky s ním spojené. Počas včerajšieho Let’s Dance sa jej však pod obtiahnutými šatami rysovalo viditeľne zaoblené bruško.

Urobí koniec tajnostiam? Simona Krainová je už od polovice apríla podozrievaná z toho, že čaká bábätko. Tehotenský dojem umocnilo aj odstúpenie z Let’s Dance. Ďalším znakom toho, že nosí pod srdcom dieťatko, môže byť aj oblečenie, aké volí na spoločenské akcie. Modelka totiž začala nosiť šaty, ktoré boli v oblasti bruška mimoriadne voľné.

Škrt cez rozpočet jej však spravilo včerajšie finále, kde tancovalo opäť všetkých jedenásť párov. Simona bola nútená obliecť si priliehavý tanečný kostým. Blondínka sa síce snažila opticky klamať čiernym pásom, no ani ten jej bruško neskryl. A keď v spoločnej choreografii vystúpila bez neho, jej zaoblené tvary boli ešte viac viditeľné.

Topky.sk preto opäť Krainovú oslovili s otázkou, či chce komentovať svoje zväčšené bruško. Blondínka nám však zatiaľ neodpovedala. Ktovie, ako dlho bude ešte svoj šťastný stav tajiť.

Čítajte tiež:

Ako vznikal účes Simony Krainovej na Let´s Dance? Kliknite SEM!

Simona Krainová na prehliadkovom móle!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu