Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krainová už tehotenstvo neutají: Prezradili ju fotky v spodnej bielizni!

Simona Krainová s tehotenským bruškom. Zobraziť galériu (10)
Simona Krainová s tehotenským bruškom.

PRAHA – Naprataný dekolt, rastúce bruško! Simona Krainová (39) sa už čoskoro stane dvojnásobnou mamičkou. Hoci modelka svoje tehotenstvo zatiaľ nepotvrdila, jej meniace sa telo prezrádza, že nosí pod srdcom dieťa. Koniec všetkým dohadom dala blondínka počas nedávneho fotenia. Odetá v spodnej bielizni si totiž svoj poklad neustále hladkala!

Koniec dohadom! Ako sme vás na topkách nedávno informovali, Simone Krainovej sa rola mamičky evidentne zapáčila.  Jej synčekovi Maxovi (1,5), ktorého má modelka s manželom Karolom Wagnerom, tak čoskoro pribudne súrodenec.

Blondínka sa na tému tehotenstva vyjadruje zatiaľ veľmi opatrne. Stačí však jeden pohľad na ňu a hneď je jasné, že Simona je v požehnanom stave. VIP správy televízie Prima  totiž odvysielali reportáž, v ktorej modelka svoje rastúce bruško absolútne neskrývala.

„Je to stav, ktorý nie je nikdy istý. Nepopieram to, že tehotná som. Ale nechce sa mi o tom hovoriť, ani to potvrdzovať. Keď to tak je, tak to všetci veľmi rýchlo zistia. Príroda to prezradí,“ povedala Simona.  Tá sa popri materských povinnostiach stíha venovať aj práci. Štáb Primy ju totiž navštívil počas fotenia istej reklamnej kampane.

Krainová v súvislosti s témou tehotenstva prezradila tiež to, že jej synček Max je na súrodenca už pripravený. „Miluje všetky deti. Keď chodíme do rôznych detských kútikov, vždy sa na niekoho zavesí. Chúďatká deti, pretože oni evidentne o neho nemajú taký záujem, ako má on o nich,“ uzavrela s pobavením v hlase modelka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu