Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi Krainová v bikinách: Veľké prsia, veľké bruško!

Simona Krainová aj na dovolenke pózuje ako profesionálka. Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová aj na dovolenke pózuje ako profesionálka.

MAURICIUS - Užíva si to! Simona Krainová (39) dlho o deťoch nechcela ani počuť. Teraz čaká už druhé a žiari šťastím. Svoj požehnaný stav síce v kritických mesiacoch tajila a maskovala, teraz ho však vystavuje pred všetkými na obdiv. Svojim fanúšikom bez problémov na sociálnej sieti ukazuje zväčšené prednosti a oblé bruško len v plavkách.

Šťastná nastávajúca mamička! To, že tehotenstvo Simone Kainovej pristane, bolo jasné už vtedy, keď očakávala svojho prvorodeného Maxa. A inak tomu nie je ani pri druhom dieťati. Ak by sme mali veriť babským rečiam, modelke sa zrejme opäť narodí chlapec - dievčatko by jej vraj z krásy ubralo.

Do pôrodu blondínke podľa našich informácií zostávajú približne dva mesiace. Ani to však nie je dôvod, aby svojich fanúšikov ochudobnila o sexi zábery svojich zväčšených vnád a bruška. Plážové snímky v bikinách vznikli na nedávnej dovolenke na Mauríciu, kde Simona oddychovala aj pracovala.

Popritom ale nezabudla ani pózovať pred objektívom svojej sestry Yvonny či manžela Karla. Je úplne jasné, že Krainová si svoj stav užíva a chce ho mať zrejme čo najlepšie zdokumentovaný. To, či fotografie bude ukazovať synovi alebo dcére, sa však dozvie až po narodení bábätka. „Pohlavie dieťatka sme si nenechali prezradiť,” povedala modelka pre portál Prásk.tv.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu