Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rakovskej návrat do Markízy: Nový moderátorský flek!

Barbora Rakovská má nový moderátorský flek. Uvádza hudobnú reláciu. Zobraziť galériu (4)
Barbora Rakovská má nový moderátorský flek. Uvádza hudobnú reláciu.

BRATISLAVA – Barbora Rakovská (25) začínala v televízii Markíza ako rosnička. V roku 2008 dostala prvý veľký kšeft – po boku Maroša Kramára (52) moderovala Slovensko má talent. Po skončení šou sa na čas odmlčala - stiahla sa z obrazoviek. Od januára tohto roku sa však začala opäť objavovať v televízii. Okrem toho, že v Záhorskej Bystrici uvádza tipovaciu súťaž, môže sa najnovšie pochváliť aj vlastnou reláciou.

Barbora Rakovská sa začne od pondelka objavovať v markizáckej internetovej televízii Voyo. V programe s názvom Voyo Music bude spovedať hudobných hostí a získavať od nich zaujímavé informácie zo speváckej brandže. Keďže sa Barbora ukáže na obrazovkách po niekoľkoročnej televíznej odmlke a vo svojom vôbec prvom vlastnom projekte, chceli sme vedieť, ako sa jej nakrúcala úvodná časť.

„Moderovalo sa mi dobre, lebo som bola obklopená príjemným a pozitívne naladeným kolektívom. A čo je hlavné, všetci hudobní hostia boli nadšení, že sa opäť nakrúca relácia o muzike,“ prezradila nám mamička malej Amie (1,5). Ako tiež plavovláska dodala, trému vôbec nepociťovala. Ak ste zvedaví, ako jej to pred kamerami išlo, pozrite si jej výkon v pondelkovej epizóde hudobnej relácie na internetovej televízii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu