Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mirgovej šokujúca zmena: Tomuto sa hovorí zlá retuš!

Dominika Mirgová (vľavo) po nevydarenej retuši. Vpravo je originálny záber. Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová (vľavo) po nevydarenej retuši. Vpravo je originálny záber.

BRATISLAVA – Nepodarok! Dominika Mirgová (20) v týchto dňoch pustila do éteru nový singel. Jeho súčasťou sú aj promo fotografie, ktoré vznikli počas nakrúcania klipu ku skladbe. Jedna z tejto série už koluje internetom. No nie v práve najlepšej verzii. Niekto chcel mladú speváčku vylepšiť retušou, no spravil z nej neforemné čudo. Výsledný efekt zaskočil aj samotnú Mirgovú.

Z ryšavky spravil nepodarenú vychrtlinu! Bývalá superstaristka Dominika Mirgová nedávno predstavila sólovú pesničku s názvom Nová. Pri tejto príležitosti nafotila aj zábery, ktoré však nie každému padli do oka. Titulnú fotografiu totiž niekto zmenil tak, že speváčka na nej stratila ženské tvary. Túto nevydarenú retuš má zrejme na svedomí nešikovný grafik, ktorý si jej postavu vylepšil podľa seba. Výsledný efekt je taký, že speváčka má biceps chudší než predlaktie a osí pás.

Dominika sa od tohto až nezdravo vyzerajúceho záberu dištancuje. „V prvom momente som ostala šokovaná. Nepodarená retuš ma však v konečnom dôsledku pobavila. Myslím si, že ide o nejakého fanúšika módy, ktorý uprednostňuje vychudnuté modelky,skonštatovala Trnavčanka. Ona sama o takúto postavu rozhodne nestojí. „Ja som so svojím telom spokojná a rozhodne by som nechcela vyzerať tak, ako na fotke,“ dodala speváčka. 

Ako sme sa ďalej v súvislosti so vznikom spomínaného singla dozvedeli, interpretka do skladby preniesla vlastný príbeh zlomeného srdca. „Pesnička zrejme osloví najmä nešťastne zamilované dievčatá,“ domnieva sa Mirgová. Song jej na mieru napísal spevák a zároveň kamarát Miro Jaroš. „Dominika je obrovský talent. Obdivujem ju za to, ako tú skladbu dokázala naspievať. Toľko emócií, koľko z nej cítiť, to sa len tak nevidí. Myslím si, že aj preto sa s ňou ľudia tak stotožňujú,“ povedal o ich spoločnom počine interpret.

VIDEO: Mirgovej skladba s názvom Nová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu