Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mirgovej záchvat: Zrútila sa pri nakrúcaní!

Mirgová dostala záchvat plaču počas nakrúcania. Zobraziť galériu (7)
Mirgová dostala záchvat plaču počas nakrúcania.

BRATISLAVA- Nezvládla to! Speváčka Dominika Mirgová (20) sa nedávno rozhodla opäť naštartovať svoju spevácku kariéru a vydať nový singel. Pri nakrúcaní piesne však všetkých prítomných v štúdiu nečakane zaskočila nekontrolovateľným záchvatom plaču. Mladá interpretka nedokázala pokračovať v práci.

Nezvládla to! Bývalá superstaristka Dominika Mirgová posledné dni trávila veľa času v prešovskom nahrávacom štúdiu. Nedávno sa totiž rozhodla, že chce vydať sólovú pesničku. Topky.sk však zistili, že skladba, ktorú chce čoskoro vydať, je veľmi osobná a otvára staré rany.

Spovedá sa v nej z nešťastnej lásky, ktorú naozaj prežila. A práve tento nápor emócií spôsobil, že sa mladá speváčka pri nahrávaní zadúšala od plaču a nebola schopná v spievaní pokračovať.  „Text aj nálada tejto skladby presne vystihuje to, čo som v tom čase prežívala,“ priznala nám Dominika, ktorá však nechce konkretizovať, o kom v novej skladbe spieva.

Doteraz mala ale Trnavčanka len dvoch partnerov, o ktorých sa verejne vedelo. Prvým bol kolega zo súťaže Michal Chrenko a druhým herec z markizáckej Ordinácie Ján Alžbetkin. Možno práve jeden z nich zanechal po sebe nejaké rany, ktoré sa doteraz celkom nezahojili. „Chcem spievať o veciach, ktoré som prežila. Mám toho na srdci dosť a pre speváčku je hudba spôsobom, ako komunikovať so svetom a možno sa z niektorých vecí vyspievať. Ja som svoj smútok nechala v štúdiu,“ tvrdí Dominika, ktorá vraj kvôli bývalej láske plakala posledný krát.

Skladbu pre ňu napísal Miro Jaroš, s ktorým naspievala duet Na pokraji síl. Interptreti sú teraz naozaj blízkymi kamarátmi. „Prezradila som mu veci, o ktorých sa mi ťažko hovorí a on ich pretavil do tejto nádhernej skladby. Keď som ju v štúdiu spievala, nedokázala som sa odosobniť, veď je o mne, o mojich pocitoch. Odchádzala som však odtiaľ silnejšia, ako vymenená,“ spomína na emotívne zážitky z nahrávania speváčka.

VIDEO: Mirgová sa počas nakrúcania rozplakala.

Dominika v studiu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu