Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prvý vyhadzov v Hoteli Paradise: Z raja vyhnali sexi blondínku!

Hotel Paradise opustila Klaudia Chlustinová. Zobraziť galériu (6)
Hotel Paradise opustila Klaudia Chlustinová.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Neušiel sa jej žiadny chlap! V pondelok večer sa musela so šou Hotel Paradise rozlúčiť ako prvá Klaudia Chlustinová (23). Pobyt na tropickom ostrove pre ňu teda skončil. Pod blondínkin vyhadzov sa podpísalo rozhodnutie playmate Zuzany Plačkovej, ktorá si uchmatla práve jej partnera Rómea.

Sen o rozprávkovej výhre 50 tisíc eur sa jej definitívne rozplynul! Kontroverznú šou Hotel Paradise včera večer ako prvá opustila rodáčka z Trstenej Klaudia Chlustinová. Spolubývajúceho Rómea jej prebrala sebavedomá Zuzana Plačková.

Keďže bývalá playmate prišla do súťaže bez partnera a ako jedenásta v poradí, mala imunitu. Vďaka nej zo šou vypadnúť nemohla. V pondelok večer sa diváci dozvedeli, že si spomedzi všetkých mužov vybrala práve spomínaného Rómea, po ktorom poškuľovala počas celého týždňa. Paradoxné na jej voľbe je, že práve mladý Bratislavčan označoval Plačkovú za prostitútku. Svojimi vyjadreniami ju dokonca dohnal k slzám. „Bolo to moje rozhodnutie už od začiatku," povedala Zuzana na margo toho, že si spomedzi chlapcov vybrala práve Rómea.

Včerajšia časť Hotela Paradise mala názov Vyhnanie z raja. Oproti úvodnej epizóde bol rozdiel v tom, že tentokrát mali možnosť výberu muži. Každý jeden chlap však chcel pokračovať v šou ďalej s tou dievčinou, s ktorou strávil uplynulých sedem dní. Na ocot tak ostala práve Klaudia, ktorá predviedla svoje pôvaby aj pred objektívom speváka Petra Nagya. „My sme si so Zuzkou nesadli, bola to jasná voľba. Rómeo mi chýbať bude ako kamarát. Bolo to fajn a ja mu za to veľmi ďakujem," povedala Klaudia tesne pred odchodmom z raja. Nechajme sa prekvapiť, ako to bude medzi Zuzanou a Rómeom klapať a kto vypadnutú Klaudiu nahradí.

Tip: Pozrite si aj vy Hotel Paradise. Čas vysielania sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu